MedlemskabMine bookingerKundeservice
Massage at Skönhetsfabriken in Gothenburg.

Skönhetsfabriken – spabehandlinger i Gøteborg City

Book nu

Investér i dig selv - besøg Skönhetsfabriken på Clarion Hotel® Post i det centrale Gøteborg. Her finder du behandlinger, services og produkter under ét tag, der er tilpasset både dit ydre og indre. Oplev også The Treat - en dejlig relaxafdeling med pool, sauna og isbruser.

Alt til dit ydre og indre

Kombinér dit besøg i Gøteborg med en dag på The Treat. Skönhetsfabrikens relaxområde er tilgængeligt for både eksterne gæster og hotelgæster, og du bliver mødt af et afslappende miljø. Dampsaunaen, tørsaunaen, den varme kilde og isbruseren giver dig en skøn helhedsoplevelse, der får både krop og sind til at slappe af. Det gør dig klar til at opdage alt det sjove, Gøteborg har at byde på – uanset om det gælder en dag i byen eller en hyggelig middag i hotellets restaurant Norda.

Terapeuter, der har det lille ekstra

Hos Skönhetsfabriken vælger du selv, om du vil træne, bestille en ansigtsbehandling, sætte dig i frisørstolen eller bare vil slappe af i relaxområdet. De dygtige behandlere giver dig en oplevelse ud over det sædvanlige, og vælger du at booke en behandling, er den skræddersyet til dig. Ved at samle alle disse muligheder under ét tag får du muligheden for at passe på dig selv på alle måder – indefra og ud!

Lunch at Skönhetsfabriken i Göteborg.Face mask at Skönhetsfabriken in Gothenburg.

Skönhetsfabriken

Gøteborg

Åbningstider

Mandag - Fredag: 08:00 - 19:00

Lørdag: 10:45 - 19:00

Adresse

Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg

Aldersgrænse

For at besøge relaxafdelingen The Treat skal du være mindst 18 år gammel - uanset om du er ledsaget af en værge eller ej. For at besøge det tilstødende fitnesscenter skal du være mindst 16 år gammel.