Medlemskab
Massage at Skönhetsfabriken in Gothenburg.

Skönhetsfabriken – spabehandlinger i Gøteborg City

Book nu

Skönhetsfabriken på Clarion Hotel Post tilbyder wellness, afslapning, træning og kropspleje. Her findes alt til dit velbefindende – fitnesscenter, frisør, butik, hudpleje, massagebehandlinger og The Treat. Alt under ét tag.

The Treat - spa i centrum af Göteborg

Du er velkommen her, uanset om du er gæst på hotellet, på gennemrejse eller permanent bosiddende i Göteborg. Kombinér dit besøg i byen med en dag med afslapning, restitution, bobler og dampende bad. Efter at have forkælet dig selv i det varme bassin, saunaen og isbruseren, er du klar til at opdage alt det, som Göteborg har at byde på.

Terapeuter, der har det der lille ekstra

På Skönhetsfabriken kan du selv vælge, om du vil træne, booke en ansigtsbehandling, sætte dig i frisørstolen eller bare slappe af i relaxområdet. De dygtige terapeuter giver dig en oplevelse ud over det sædvanlige, og hvis du vælger at booke en behandling, skræddersys den til dig. Ved at samle alle disse muligheder under ét tag får du muligheden for at pleje dig selv på alle måder – indefra og ud!

Lunch at Skönhetsfabriken i Göteborg.Face mask at Skönhetsfabriken in Gothenburg.

Skönhetsfabriken

Gøteborg

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 31 61 90 90
 • emailContactE-mail
  skonhetsfabriken@strawberry.se
 • calendarReservation
  Book nu
 • Aldersgrænse

  For at besøge relaxafdelingen The Treat skal du være mindst 18 år gammel - uanset om du er ledsaget af en værge eller ej. For at besøge det tilstødende fitnesscenter skal du være mindst 16 år gammel.