MedlemskabMine bookingerKundeservice
Exterior of Clarion Hotel® Sea U in Helsingborg.

Luksus tagpool på Clarion Hotel® Sea U

I Helsingborg finder du ikke kun hyggelige parker, restauranter og masser af sjove aktiviteter, men også gode muligheder for afslapning! Clarion Hotel® Sea U tilbyder f.eks. en luksuriøs tagpool på terrassen, hvor du både kan nyde poolen og få en rigtig flot udsigt over havet og byen.

En fantastisk måde at lade op på

Et par timer i den luksuriøse pool på hotellets tagterrasse kan få enhver til at komme ned i tempo efter en hård dag på arbejdet. Men det er et lige så populært sted for vennegruppen at lade op om aftenen eller for hotelgæsten, som ønsker at få en rigtig god start på dagen. Snup et par svømmeture, eller indtag en plads ved kanten af poolen, så du bare kan nyde atmosfæren.

Kombinér med træning i fitnesscenteret

I forbindelse med tagterrassen finder du også et fitnesscenter, hvor du kan bruge overskydende energi. Perfekt, hvis I er flere i selskabet, som er sultne efter forskellige ting, eller til dig, som ønsker at træne først og slappe af senere. I fitnesscenteret finder du maskiner, løbebånd og håndvægte tilpasset alle muskler.

Outdoor pool at Clarion Hotel® Sea U in Helsingborg.View from the rooftop pool at Clarion Hotel® Sea U in Helsingborg.Rooftop pool at Clarion Hotel® Sea U in Helsingborg.

Tagpool

Helsingborg