Medlemskab
View of the lake in Östersund in the autumn.

Luksus med spa i Östersund

Nyd en skøn afslapning i spaen, når du besøger Östersund. Byen i Jämtland tilbyder flere spamuligheder for dig, som ønsker at tage en pause fra hverdagen. Perfekt til både dig, som ønsker at gøre turen til noget helt særligt, og til Östersunds beboere, som ønsker at forkæle sig selv med en spadag!

En fantastisk måde at lade op på

Uanset om du vil slappe af efter at have tilbragt dagen med at tjekke Östersund eller vil lade op til aftenens begivenheder, er et spabesøg altid et godt valg. En tur i spabad eller sauna gør godt for både krop og sjæl og hjælper dig med at genfinde roen i den ellers stressede hverdag. De mange spamuligheder gør også Östersund til en oplagt destination for venner og par samt familier og virksomheder.

Spahotel med både lav og høj puls

Et af de spahoteller i Östersund, som frister med både indendørs pool, udendørs pool, sauna og behandlinger, er Frösö Park Hotel. To etager byder på masser af relaxmuligheder, hvor du kan nyde en rigtig dejlig dag – enten alene eller sammen med dem, som du holder af. Et andet hotel er Clarion Hotel® Grand Östersund, som byder på både afslappende stunder og aktiviteter med høj puls. Tilbring et par timer i relaxområdet med pool og sauna, eller brug lidt energi på det nærliggende fitnesscenter!

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage