Medlemskab
Outdoor pool view at spa Frösö Park Hotel in Östersund.

Frösa Park Spa – oplev Jämtlands ro i Östersund

Book nu

Frösö Park Spa ligger lige uden for Östersund by og tæt på Åre Östersund Lufthavn. Uanset om du skal tilbringe en nat i byen, før du rejser videre til Åre, eller er lokal fra Östersund og har brug for afslapning, er en dag i spaen en glimrende idé. Denne spa har den unikke jämtlandske ro!

Oplev roen fra naturen

Spaen strækker sig over 1200 m2 og tilbyder det nyeste inden for wellness- og spabehandlinger i kombination med storslået natur, jämtlandsk ro og lokale sundhedstraditioner. Du kan oplev roen i saunaen, som minder om de dybe grotter i det nordlige Jämtland, tage en dukkert i den opvarmede udendørs pool, som minder om det store Storsjön, eller udforske dine grænser i isvågen.

Tag en tur i fitnesscenteret

Udover den store spa og masser af behandlinger tilbyder hotellet også et indendørs og udendørs fitnesscenter samt en forhindringsbane, hvor du kan snuppe en tur. Ved at booke hotel med både spa og fitnesscenter får du endnu mere ud af dit ophold. Start din dag med en lækker morgenbuffet, før du tager ud i byen og udforsker alt det, den har at byde på. Afslut derefter med træning i fitnesscentret eller afslapning i spaen eller begge dele, og fald derefter i søvn i den komfortable hotelseng.

Champagne by the pool at Frösö Park Hotel in Östersund.The terrace at Frösö Park Hotel in Östersund.

Frösö Park Hotel

Östersund

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Cronstads väg 2, 832 56 Frösön
 • contactPhoneTelefon
  +46 63 16 50 00
 • emailContactE-mail
  hello@frosoparkhotel.se
 • calendarReservation
  Book nu