MedlemskabMine bookingerKundeservice
Indoor pool at Strömstad Spa & Resort.

Spa i Strömstad med udsigt over havet

Book nu

Strömstad Spa & Resorts beliggenhed ved havet fylder krop og sjæl med fred og harmoni. Kig ud over havet, mens du lader kroppen blive varmet op af det varme vand i poolen, eller mærk, hvordan musklerne slapper af under en dejlig behandling med aromaterapi. Det er hverdagsluksus, når det er bedst!

Et stort udvalg af Decléor-behandlinger

Strömstad Spa & Resort finder du Decléor Aroma Spa i et lækkert og indbydende miljø. Dette er Decléors Flagship Spa, og de kan derfor tilbyde Nordeuropas største udvalg af Decléor-behandlinger. De specialiserer sig i aromaterapi og har total velvære og optimale resultater som deres primære fokus. Et smukt sparitual med dejlige dufte og naturens fineste ingredienser er en perfekt gave til dig selv eller én, som du synes ekstra godt om!

Indendørs og udendørs pool

Spaen strækker sig over et stort areal på 2000 m2. Her kan du opleve forfriskende kontraster mellem koldt og varmt, ude såvel som inde, i saltvandsbassin, udendørs jacuzzi, sauna og snetønde. Udover spaen har du også mulighed for træning, da det inkluderer fri adgang til fitnesscenteret og gruppetræningssessioner i din spa-entré. Her kan du anvende lidt energi, før du kobler af i spaen eller lader op til en dag med oplevelser i Strömstad!

View from the pool at Strömstad Spa & Resort.Spa outside at Strömstad Spa & Resort.Indoor pool at Strömstad Spa & Resort.

Strömstad Spa & Resort

Strömstad

Åbningstider

Mandag - Søndag: 07:00 - 21:00

Adresse

Kebalvägen 229, 452 40 Strömstad

Kontakt

E-mail: spa@stromstadspa.se
Book nu