Medlemskab
People hanging out by the pool at spa hotel Selma Spa in Sunne.

Smuk spa i Sunne

På Fryken i Värmland finder du Sunne – en lille perle i smuk natur med masser af eventyr lige uden for døren. Men det er også et sted for afslapning. Du finder en række skønne spaoplevelser, hvor du kan give krop og sjæl et afbræk fra hverdagen.

Pool, sauna eller sparitual?

Hvis du besøger Sunne og har brugt dagen på vandreture, skiløb, shopping eller bare en spadseretur rundt i byen, kan det være rart at afslutte med noget roligt og beroligende. Et spabesøg er en ekstra mulighed, som straks hjælper dig med at komme ned i tempo og genvinde din energi. Alt afhængigt af hvad du ønsker dig, findes der flere spa-oplevelser, du kan vælge imellem. Slap af i en varm pool, bade og sauna eller gennemgå et sparitual.

Udvid oplevelsen på et spahotel

Hvis du vil gå all in og udvider sparitualet til en hel weekend, kan du booke dig ind på et hyggeligt spahotel. Selma Spa i Sunne er eksempelvis en glimrende mulighed, når du både ønsker at bo godt og vil være i stand til at starte eller afslutte dagen med et dejligt spaophold. Her finder du en sauna samt flere bade både indendørs og udendørs, så du kan vælge, om du vil hoppe i de rygende varme kilder eller svalende infinity pools.

Sunne

Spa og relax

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage