MedlemskabMine bookingerKundeservice
Relax area at Clarion Collection Hotel Uppsala.

Træningsrum og relax på Clarion Collection® Hotel Uppsala

Tag hånd om både krop og sjæl på Clarion Collection® Hotel Uppsala. Her kan du nyde tid i saunaen og i den afslappende relax-lounge - for ikke at nævne det nyrenoverede træningsrum. Velkommen til et sted, der emmer af harmoni.

Sauna og relax-lounge

Relaxafdelingen på Clarion Collection® Hotel Uppsala er et sted, hvor du kan opbygge ny energi, sænke skuldrene og komme helt ned i gear. Måske er det lige, hvad du har brug for efter en lang uge med arbejde og hverdagsstress? Nyd en stund i saunaen beklædt med asp eller dampbadet, eller slå dig ned i den indbydende lounge med lidt frugt og noget godt at drikke. Relaxafdelingen skal bookes på forhånd via relaxccuppsala@strawberry.se – du kan booke en tid, uanset om du bor på hotellet eller ej.

Afslappende pakke

Fra kl. 7.00 til 9.00 eller 9.00 til 11.00 kan du starte dagen på den bedst mulige måde med pakken Early Bird - to timers afslapning med morgenmad inkluderet. Hvis du ikke er så morgenfrisk, kan du i stedet booke Night Owl med middagsbuffet inkluderet, enten fra kl. 17.00 til 19.00 eller fra kl. 19.00 til 21.30. Eller hvorfor ikke give din afslappende oplevelse et ekstra løft med pakken Treat & Relax, som inkluderer et eksklusivt Spa Ritual Set fra Maria Åkerberg. For større grupper på op til 15 personer er det muligt at booke relaxafdeling til privat brug med pakken Chat & Relax.

Hold dig aktiv med træning

For dig, der kan lide mere fysisk aktivitet, vil fitnessrummet på Clarion Collection® Hotel Uppsala ikke skuffe. Her bliver du mødt af udstyr til forskellige former for træning i et lyst lokale med store vinduer. Hvis et par timers tilfredsstillelse i træningsrummet og relaxafdelingen ikke er nok, kan en hotelovernatning måske lige være det, du trænger til. Her finder du både god mad og dejlige hotelsenge under samme tag. Velkommen!

The gym at Clarion Collection Hotel Uppsala.Cosy seating area in the relax lounge at Clarion Collection Hotel Uppsala.People in white bathrobes at Clarion Collection Hotel Uppsala.Shower and sauna in the relax facility at Clarion Collection Hotel Uppsala.Gym equipment at Clarion Collection Hotel Uppsala.

Clarion Collection® Hotel Uppsala

Uppsala

Åbningstider & priser

Træningsfaciliteter

  • Alle dage: 06:00 – 22:00

Relaxafdeling

  • Alle dage: 07:00 - 21:30

Pris træning & relax

  • Overnattende gæster: Gratis (medlem)/85 SEK (ikke-medlem)
  • Øvrige gæster: 145 SEK (medlem)/175 SEK (ikke-medlem)

Pakkepriser

  • Early Bird: 250 SEK
  • Night Owl: 300 SEK
  • Treat & Relax: 400 SEK
  • Chat & Relax: 2000 SEK (maks. 15 personer)