Påskeferien nærmer sig med hastige skridt. Ofte er dette en god mulighed for hele familien til at samles og lave noget sjovt sammen. Her giver vi tips til 5 gode påskerejser til dig og din familie!

Stockholm.jpg
Stockholm

Se vores udvalgte tilbud

Udforsk sæsonens bedste tilbud her!
chevronRight

Påskeferie i herlige Stockholm med fuldt program

Sveriges hovedstad har mange seværdigheder og små skjulte perler. Tag undergrundsbanen, bussen eller turen til fods og kom nemt rundt mellem byens 14 holme og øer. Tag med familien på ferie i Stockholm og nyd det pulserende byliv og de mange aktiviteter, som byen tilbyder. Sig hej til dyrene på Skansen, oplev kongefamiliens slot og hyg jer i familievenlige Stockholm.

Clarion Collection Hotel Tapto ligger på Östermalm – kun et stenkast fra Stockholms Stadion. Med sin afslappede, men centrale beliggenhed, er det et perfekt familiehotel, hvor der ikke er langt til butikker, restauranter og seværdigheder. I påskeferien har hotellet desuden også specialtilbud for familier – her får I både fika og aftensmad. Derudover venter der også en overraskelse til alle børn ved check-in.

Hyggelig påskeferie i herlige København

I påsken er en kortere ferie et godt valg. København er en by med mange facetter og meget, der skal opleves. Byen er nok mest kendt for Tivoli – verdens næstældste forlystelsespark. Med mere end fire milioner gæster hvert år er Tivoli den mest populære turistattraktion i hele Danmark, og den er altid et besøg værd. Forlystelsesparken ligger midt i hovedstaden og byder på mere end bare karuseller og attraktioner. Med restauranter, koncerter, forestillinger og en hyggelig atmosfære er du og din familie garanteret en herlig feriedag i Tivoli.

I perioden 22. marts – 2. april fejrer forlystelsesparken påske med flotte påskeliljer, søde påskekaniner, farverige påskeæg og sjove overraskelser. Derudover har man flotte belysninger, parader og meget mere.

Comfort Hotel Vesterbro bor du utroligt centralt – kun 500 meter fra Københavns hovedbanegård og 700 meter fra Tivoli. Her er der flere familievenlige restauranter, shopping og forlystelser lige uden for hoveddøren. Med gratis WiFi, friske værelser og en moderne atmosfære er det et populært hotelvalg i den danske hovedstad. Derudover tilbyder hotellet sen check-out på søndage, så du og din familie kan blive helt til klokken 18.00.

Spændende eventyr i hurtigtvoksende Oslo

Via skøn arkitektur, gode butikker, friluftsliv og masser af restauranter er Oslo vokset til at blive et familievenligt og populært rejsemål. Den kompakte bykerne gør, at der aldrig er langt til forlystelser, kultur eller de virkelig gode hoteller. På Comfort Hotel Xpress Youngstorget bor du på et moderne og prisvenligt hotel ved Youngstorget. Hotellet er perfekt til dig, som vil udforske og opleve Oslo – du er tæt på både centrum, Aker Brygge og hovedbanegården.

Aker Brygge på en solrig dag

Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Oslos flotte operahus ligger kun et stenkast fra Oslo Hovedbanegård.

Omtrent 20 minutter nord for Oslo ligger Norwegian Museum of Science & Technology – et paradis for nysgerrige personer i alle aldre. Museet har mere end 80 interaktive installationer, udstillinger samt et spændende aktivitetsprogram i påskeferien. Det er et perfekt udflugtsmål for familien, der vælger at besøge Oslo i påskeferien.

For dig, der har dyreglade børn, anbefaler vi et besøg i Oslo Reptilpark – det ligger kun 10 minutters gang fra Comfort Hotel Xpress Youngstorget. Her kan familien opleve mere end 100 dyr, alt fra slanger, øgler og giftige tudser til dværgkrokodiller, aber og fisk. Derudover kan du her nyde synet af ”den sorte enke” – verdens giftigste edderkop. Reptilparken ligger i stueetagen og i kælderen på St. Olavs plass 2 – meget centralt. Besøget i parken kan derfor kombineres med et måltid på en af byens mange hyggelige restauranter.

Glade dage i skønne Gøteborg

Gøteborg er Nordens femtestørste by, og den har meget at tilbyde – uanset om du er i byen på lynvisit, eller om du vælger at blive et par dage. Universeum er et eventyrligt videnskabscentrum, som ligger ved Korsvägen i den sydlige del af det centrale Gøteborg. Det er en god aktivitet til påskeferien, og den egner sig til hele familien – både til nysgerrige børn og interesserede forældre. Universeum er opdelt i forskellige udstillinger og lærer dig og din familie om eksempelvis det ydre rum, regnskoven og istiden.

På Universeum finder du også et spektakulært akvarium

Påskeferieaktiviteter behøver ikke at koste alverden. I området Haga finder du nogle af Gøteborgs mest charmerende kvarterer, og her kan du passende tage en hyggelig kaffepause med familien uden at tømme tegnebogen. Tag en slentretur rundt i et af Gøteborgs ældste kvarterer og nyd god mad, skøn atmosfære og spændende shopping.

Er familien med, bor du bedst på Clarion Collection Hotel Odin, som kun ligger et par minutters gang fra Gøteborgs hovedbanegård, Drottningtorget og Avenyn. Hotellet er perfekt til de familier, som vil lave eller varme deres egen mad – de fleste af hotellets værelser har nemlig eget køkken eller tekøkken.

Fartfyldt og våd påskeferie i Helsinki

Finlands hovedstad Helsinki er en populær og familievenlig destination med mange gode børneaktiviteter. I påsken anbefales et besøg på Flamingo Spa i Vantaa omkring 30 minutter nord for Helsinki. Her findes der både afslappende spa og et fartfyldt vandland. Vandlandet har blandt andet Nordens længste vandrutsjebane, saunayoga og flere pools med mindst 32 graders varme. Aqua Park Flamingo tilbyder spænding og eventyr til alle actionelskende børn. Her venter rutsjebaner og varme pools til vandhunde i alle aldre.

Er dine børn glade for alle de spændende dyr, som bor i vores have? Så kan et besøg på Sea Life helt klart anbefales. At besøge Sea Life er en sjov oplevelse for både store og små. Begiv dig ned i undervandsverden og mød blandt andet hajer, klovnefisk, piratfisk, søheste og legesyge blæksprutter.

Hotel F6 ligger midt i det centrale Helsinki, og man er derfor tæt på både shopping, restauranter og kultur. Derudover er det nemt at bruge den kollektive trafik fra hotellet, hvilket gør dig og din familie helt klar til at udforske byen!

Helsinki in sunlight_16_9


Vil du have tips til at gøre det enklere at rejse med børn? Det finder du her.

Se vores udvalgte tilbud

Udforsk sæsonens bedste tilbud her!
chevronRight