Medlemskab

Magno har givet hånd til over en million gæster

I mere end 17 år har Magno Inoue på Clarion Hotel® Copenhagen Airport budt gæster velkommen med åbne arme og et varmt smil. Den karismatiske overtjener har en meget klar filosofi: "Jeg behandler dem ikke kun som gæster, men som mine venner."

  • Fra det øjeblik, du træder ind på Clarion Hotel® Copenhagen Airport og Comfort Hotel® Copenhagen Airport, kan du mærke den varme og imødekommende stemning.

  • Som står i skarp kontrast til det, man normalt oplever, når man rejser til eller fra store internationale lufthavne som København.

  • En af årsagerne hertil er Magno Inoue. Han er overtjener på hotellet, hvor han har arbejdet i 17 år. Han har let til smil og har altid opmærksomheden rettet mod gæsterne, hvis ophold han arbejder ihærdigt på at gøre til den bedst mulige oplevelse.

  • Faktisk giver han hånd til hver eneste gæst akkompagneret med et stort smil, så du føler dig værdsat og taget hånd om fra det allerførste øjeblik.

  • "Jeg hilser på næsten 300 gæster hver eneste dag. Det gør jeg, fordi jeg vil have, at de skal føle sig værdsat og have en fantastisk oplevelse hos os," siger Magno.

  • "Hvor mange gæster har du hilst på gennem årene?", spørger vi den charmerende overtjener.

  • Han bryder ud i latter, for det har han faktisk aldrig overvejet før. Men der er ingen tvivl om, at tallet er højt. Ifølge vores hurtige hovedregning har han givet hånd til mere end en million gæster.

  • "Det lyder jo helt vanvittigt," griner Magno.

  • "Ganske mange af de gæster, jeg hilser på, har også været her før. De genkender mig, og jeg dem. Det varmer mit hjerte, og det tror jeg også, er noget, vores gæster sætter pris på," forklarer Magno.

Familiehotel og konferencecenter

De to lufthavnshoteller Clarion Hotel® Copenhagen Airport og Comfort Hotel® Copenhagen Airport ligger centralt i lufthavnen. Personalet arbejder utrætteligt på at imødekomme gæsternes mangeartede behov, uanset om der er tale om en familie, der er på ferie, eller et firma, der afholder et seminar eller en sammenkomst.


Hotellerne byder på en spa med unikke behandlinger, en saltvandspool, restauranter, en skybar, lounger og et motionsrum. Hotellerne har et stærkt fokus på nordisk madlavning og lokale råvarer og sætter en ære i at servere kulinariske lækkerier af høj kvalitet.


Hvis du er på udkig efter konferencefaciliteter, der vil imponere dine gæster, er "The Hangar" med plads til op til 2.150 gæster det helt rigtige. Derudover er der 33 andre mødelokaler, som kan imødekomme de fleste behov. Hvis du ønsker at sidde uforstyrret i et hjørne af hotellet med en kollega, er her også plads til det. Som Nordeuropas største lufthavn med motorvej E20 og metroen lige uden for døren er beliggenheden perfekt til både spontane møder og konferencer over flere dage med deltagere fra hele verden.


Og selvom hotellerne ligger i lufthavnen, er der flere seværdigheder i nærheden.


Den Blå Planet er Nordeuropas største akvarium, hvis syv millioner liter vand huser et utal af eksotiske og unikke fiskearter – en fantastisk destination for familier. Siden åbningen i 2013 er Den Blå Planet blevet utrolig populær. Du finder Den Blå Planet på Jacob Fortlingsvej 1 på Amager. Det er kun 600 meters gang fra hotellet eller Kastrup station.


Hvis du har lyst til en svømmetur i havet, kan Kastrup Søbad, der også ligger i nærheden, varmt anbefales. Det er en arkitektonisk perle og et virkelig fortryllende sted. Herfra er der en skøn udsigt til øen Saltholm og helt til Sverige, og badeforholdene er fremragende med roligt vand.

En passion for at tage sig af gæsterne

Vi møder Magno igen, efter at hans frokostgæster har nydt et fantastisk måltid i elegante omgivelser på Clarion Hotel® Copenhagen Airport. Men han hviler ikke på laurbærrene. Han har travlt med at ønske god rejse til gæster, der er ved at tjekke ud, og øjeblikket efter tager han imod en familie, der lige er ankommet, altid med et ydmygt og varmt smil. Altid fokuseret.


Vi spørger ham, hvordan det er at bruge så meget tid sammen med sine gæster.


"Det mest værdifulde, vi har i livet, er tid. Tid er en ressource, som vi skal værne om og forvalte så godt som muligt. Og når vores gæster bruger deres tid sammen med os, skal de føle og vide, at vi er her for dem. Jeg behandler dem ikke kun som gæster, men som mine venner."


"Er det din filosofi?"


Magno klukker og smiler stort, idet vores interview er ved at være forbi, og overtjeneren giver os et taknemmeligt kram, da vi gør klar til at forlade hotellet.


"Måske ikke en filosofi, men snarere en passion. En passion, som vi alle her på hotellet deler. En passion for og varme over for vores gæster. Det er i den situation, at gode minder og relationer opstår. Og måske har du fået en ven for livet."

The entrance at Clarion Hotel® Copenhagen Airport.People by the food buffet at a conference at Clarion Hotel® Copenhagen Airport.Man smiling while standing in front of Clarion Hotel ® Copenhagen Airport.

Seneste indlæg