Storbyen på den svenske vestkyst har masser at byde på, både for turister og lokale. Vi har samlet en række tips til ting man kan lave i Göteborg. På denne side kan du finde vores forskellige guides og artikler som er et perfekt sted at begynde når du skal skal besøge byen. Vi kigger på ting du kan lave, restauranter med god mad og steder som du absolut ikke må gå glip af.

Lilla Bommen in Gothenburg city
Lilla Bommen in Gothenburg city

Spis dig mæt i fantastisk mad

Du kan selvfølgelig finde rigtig god mad i byen, fra førsteklasses restauranter til klassiske Göteborg-steder. Vil du have rigtig luksus? Hvorfor ikke tjekke hvad Michelinguiden siger om Göteborgs restaurantudvalg. Den verdensberømte guide nævner flere af byens restauranter.

På Villa Belparc i den grønne Slottsskogen kan du både nyde fantastisk mad og koncerter - her kan du prøve mad fra deres amerikansk-inspirerede grill og samtidig høre nogle af Sveriges største musikartister.

exterior-villabelparcVilla Belparc i Slottsskogen. Foto: Villa Belparc

Seværdigheder og ting at gøre

Når det handler om Göteborgs seværdigheder og aktiviteter, er der ganske enkelt for mange til at man kan nævne dem alle sammen. Nogle af byens mest populære destinationer og seværdigheder er:

Andre seværdigheder i byen som er et besøg værd er byens museum. Mange af disse har gratis entré hvilket passer godt hvis du skal være opmærksom på feriebudgettet.

Events

Spekulerer du på hvad der sker i Göteborg lige nu? Det er slet ikke utænkeligt at der er gang i et eller flere events. Byen har flere store, årlige events, eksempelvis Way Out West, Göteborgsvarvet, Westpride og Gothia Cup samt utallige mindre events som du måske er interesseret i. Her finder du en komplet liste med de bedste events i Göteborg.

West Pride Paraden i Göteborg - prideflaggaWest Pride Paraden i Göteborg. Foto: Hampus Haara

Tips til weekendgæster

Besøger du byen et par dage med familien? Læs vores artikel om familjetips til en sommerweekend i Göteborg, perfekt til børnefamilier som vil have så meget som muligt ud af byens sjove seværdigheder.

Passende overnatning i Göteborg

Uanset hvordan du vil bruge din tid i byen, får du brug for at sted at sove. Vi har flere hoteller som du kan vælge imellem i forbindelse med dit besøg. Nogle passer måske bedre end andre, især hvis der er specielle ting, du gerne vil opleve under dit besøg. Du kan finde vores forskellige hoteller i Göteborg her. Vi har også flere tips til passende hoteller blandt de forskellige artiklar. Sørg for at du bruger din tid i Göteborg så godt som muligt. Benyt dig af vores artikler og guider for at få inspiration og for at kunne planlægge dit besøg på bedst mulige vis. Med vores hjælp kommer du til at opleve byen når den er aller bedst.