Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund Ålesund ,  Norge

Se alle hoteller i Ålesund, Norge

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront er et moderne konferencehotel, der ligger smukt ved fjeldene og fjorden i Ålesund. Vi tilbyder konferencefaciliteter for 450 personer samt en populær restaurant. Besøg os, hvis du ønsker kreative møder og fantastiske oplevelser.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,3
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Vi ses snart på Quality Hotel Waterfront. Har du spørgsmål til dit ophold? Vi håber, at du finder alle svarene her, ellers er du velkommen til at kontakte os direkte.

Parkering

Vores gæster kan parkere i Strandgaten, der ligger blot 50 meter fra hotellet. Du betaler 250 NOK pr. døgn. Det er også muligt at parkere i Torghallen. Også her opkræves der en afgift. Denne parkeringsplads ligger på den samme gade som hotellet, blot 150 meter væk.

Transport

Vi har etableret et samarbejde med Hotellshuttle, og denne service kan bookes i forvejen. Kontakt receptionen, og så hjælper vi dig gerne videre.

Bagageopbevaring

Vi har mulighed for at opbevare din bagage før check-in og efter check-out.

Frit tilgængeligt WiFi

Alle vores hotelværelser og vores fællesarealer har selvfølgelig gratis WiFi! Vælg netværket Strawberry-Guest, og så er du online. Det kan næsten ikke være nemmere.

Opgradering

Vil du gerne nyde udsigten til vandet fra et deluxe værelse? Vi hjælper dig gerne med forskellige opgraderingsmuligheder, hvis vi vel at mærke har ledige pladser. Måske vil du også gerne nyde lidt champagne, når du ankommer til værelset? Kontakt os, og så kigger vi på de forskellige muligheder. Vi hjælper meget gerne.

Glemte du noget?

Fik du ikke det hele med, da du pakkede? Intet problem, for i receptionen har vi stort set alt inden for diverse hygiejneartikler. Har vi ikke det, du mangler? Lad os hjælpe dig med de forskellige indkøb. 

Kæledyrsvenligt

Tag dit kæledyr med på hotel. Dine kæledyr er nemlig meget velkomne her på Quality Hotel Waterfront. Denne service koster 250 NOK pr. ophold.

Handicap- og allergivenlige værelser

Vi har 20 værelser, der passer perfekt til dig, der er handicappet. Vi har endvidere 17 allergivenlige værelser. Kontakt os gerne, hvis du har brug for flere oplysninger.

Kontakt os

Kontakt os
Ønsker du mere information, eller vil du gerne foretage en reservation? Kontakt os meget gerne på tlf. +47 70 11 19 00 eller via q.waterfront@strawberry.no.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Åbningstider

Morgenmad

Mandag - Søndag: 07.00 - 11.00

Fitnesscenter

Mandag - Søndag: 24/7

Aldersgrænse 16 år

Fitnessfaciliteter

Mandag: 24/7
Tirsdag: 24/7
Onsdag: 24/7
Torsdag: 24/7
Fredag: 24/7
Lørdag: 24/7
Søndag: 24/7

Aldersgrænse 16 år

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.