Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund Ålesund ,  Norge

Se alle hoteller i Ålesund, Norge

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront er et moderne konferencehotel, der ligger smukt ved fjeldene og fjorden i Ålesund. Vi tilbyder konferencefaciliteter for 450 personer samt en populær restaurant. Besøg os, hvis du ønsker kreative møder og fantastiske oplevelser.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,3
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4
958 anmeldelser
4
Værdi
4
Søvnkvalitet
4,5
Sted
4
Service
4,5
Renlighed
4
Værelser
1

Skuffet over alt forventning

17. april 2024, , Vacation759410

Er på kursus, og har fået et værelse, og blev glad der jeg så hotel og værelse, men må indrømme at nu er det ikke noget at være glad for. Resultatet, ser find ud, og en hyggelig stemning. Men maden…

Er på kursus, og har fået et værelse, og blev glad der jeg så hotel og værelse, men må indrømme at nu er det ikke noget at være glad for. Resultatet, ser find ud, og en hyggelig stemning. Men maden hold nu kæft en ringer kok skal man lede længe efter. Første dag, måtten jeg sende min bøf retur, og en kollega måtte vente næsten en time på dagens fisk. Og så idag på 3 dagen. Igen bestille en bøf og bestil en rød og nej nej næste gemmen sterkt. Grønsager har lige kysset pande. Så ja hårdt at tykke. Og nej har ikke dårlig tender. Skal have bearnaise sov til og der komme 2 cl, profitten er blevet, efter de har stået forlænge unde en varme lampe. Værelset Ja men får da redt seng og tømt skraldespanden hver anden dag. Men betjeningen er super glad og masser af smil. Alt i alt ikke en godt. Er spændt på den sidste dag
Læs mere
4

God beliggenhed

22. juli 2023, København, Danmark, JennyRee

Hotellet ligger flot ud til havnefronten i Ålesund, der kan dog komme krydstogt skibe, og så er der ingen udsigt. Beliggenheden er central. Rengøringen var lidt mærkelig, da vi fik rene håndklæder, me…

Hotellet ligger flot ud til havnefronten i Ålesund, der kan dog komme krydstogt skibe, og så er der ingen udsigt. Beliggenheden er central. Rengøringen var lidt mærkelig, da vi fik rene håndklæder, men ikke redt seng og heller ikke mere kaffe.
Læs mere
3

Hotel i byen

20. juli 2023, Ishøj, Danmark, 1812nielsk

Hotellet fremstår i fin stand og der var en fin service ved ankomst og afgang. Værelset var lille, men indeholder alt hvad der skal være, men.... mit værelse havde ikke nogen udsigt overhoved. Der var…

Hotellet fremstår i fin stand og der var en fin service ved ankomst og afgang. Værelset var lille, men indeholder alt hvad der skal være, men.... mit værelse havde ikke nogen udsigt overhoved. Der var kun et vindue ind til hotellets gangareal. Det er ikke særligt rart. Man kan også få udsigt til vandet men husk på der anløber nogle store krydstogtsskibe som ligger lige foran hotellet. Så kan man ikke se noget - andet en skibet.
Læs mere
5

Dejligt hotel!

20. marts 2017, Oslo, Norge, susannee841

Dejlig beliggenhed, flink personale. Fantastisk morgenbuffet. Jeg er der mest i forbindelse med arbejde men kommer gerne i min fritid hvis det passer. Giver en varm anbefaling til hotellet og personal…

Dejlig beliggenhed, flink personale. Fantastisk morgenbuffet. Jeg er der mest i forbindelse med arbejde men kommer gerne i min fritid hvis det passer. Giver en varm anbefaling til hotellet og personalet.

Svar fra ejer

22. marts 2017

Kjære susannee841, tusen takk for din fine tilbakemelding og varme anbefaling av hotellet. Det setter vi veldig stor pris på! Vi håper å få ønske deg velkommen til oss snart igjen! Ønsker deg en fin dag! Kristin

Læs mere
3

Dejlig aftensmad

31. august 2014, Århus, Keld L

Flot beliggende med smuk udsigt. Tæt på centrum. Pænt og nydeligt værelse og god betjening i receptionen. Fremragende aftensmad - 3 retter, der bare var ok. Perfekt udsigt fra vort bord i restaurant b…

Flot beliggende med smuk udsigt. Tæt på centrum. Pænt og nydeligt værelse og god betjening i receptionen. Fremragende aftensmad - 3 retter, der bare var ok. Perfekt udsigt fra vort bord i restaurant både til aftensmad og morgenmad.

Svar fra ejer

3. september 2014

Kjære Keld L, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding på TripAdvisor! Vi synes det er hyggelig å lese at du hadde det fint hos oss, og at du fikk nyte den fine utsikten fra restauranten vår. Velkommen tilbake!

Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.