Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund Ålesund ,  Norge

Se alle hoteller i Ålesund, Norge

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront er et moderne konferencehotel, der ligger smukt ved fjeldene og fjorden i Ålesund. Vi tilbyder konferencefaciliteter for 450 personer samt en populær restaurant. Besøg os, hvis du ønsker kreative møder og fantastiske oplevelser.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,1
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4
950 anmeldelser
4
Værdi
4
Søvnkvalitet
4,5
Sted
4
Service
4,5
Renlighed
4
Værelser
4

God beliggenhed

22. juli 2023, København, Danmark, JennyRee

Hotellet ligger flot ud til havnefronten i Ålesund, der kan dog komme krydstogt skibe, og så er der ingen udsigt. Beliggenheden er central. Rengøringen var lidt mærkelig, da vi fik rene håndklæder, me…

Hotellet ligger flot ud til havnefronten i Ålesund, der kan dog komme krydstogt skibe, og så er der ingen udsigt. Beliggenheden er central. Rengøringen var lidt mærkelig, da vi fik rene håndklæder, men ikke redt seng og heller ikke mere kaffe.
Læs mere
3

Hotel i byen

20. juli 2023, Ishøj, Danmark, 1812nielsk

Hotellet fremstår i fin stand og der var en fin service ved ankomst og afgang. Værelset var lille, men indeholder alt hvad der skal være, men.... mit værelse havde ikke nogen udsigt overhoved. Der var…

Hotellet fremstår i fin stand og der var en fin service ved ankomst og afgang. Værelset var lille, men indeholder alt hvad der skal være, men.... mit værelse havde ikke nogen udsigt overhoved. Der var kun et vindue ind til hotellets gangareal. Det er ikke særligt rart. Man kan også få udsigt til vandet men husk på der anløber nogle store krydstogtsskibe som ligger lige foran hotellet. Så kan man ikke se noget - andet en skibet.
Læs mere
5

Dejligt hotel!

20. marts 2017, Oslo, Norge, susannee841

Dejlig beliggenhed, flink personale. Fantastisk morgenbuffet. Jeg er der mest i forbindelse med arbejde men kommer gerne i min fritid hvis det passer. Giver en varm anbefaling til hotellet og personal…

Dejlig beliggenhed, flink personale. Fantastisk morgenbuffet. Jeg er der mest i forbindelse med arbejde men kommer gerne i min fritid hvis det passer. Giver en varm anbefaling til hotellet og personalet.

Svar fra ejer

22. marts 2017

Kjære susannee841, tusen takk for din fine tilbakemelding og varme anbefaling av hotellet. Det setter vi veldig stor pris på! Vi håper å få ønske deg velkommen til oss snart igjen! Ønsker deg en fin dag! Kristin

Læs mere
3

Dejlig aftensmad

31. august 2014, Århus, Keld L

Flot beliggende med smuk udsigt. Tæt på centrum. Pænt og nydeligt værelse og god betjening i receptionen. Fremragende aftensmad - 3 retter, der bare var ok. Perfekt udsigt fra vort bord i restaurant b…

Flot beliggende med smuk udsigt. Tæt på centrum. Pænt og nydeligt værelse og god betjening i receptionen. Fremragende aftensmad - 3 retter, der bare var ok. Perfekt udsigt fra vort bord i restaurant både til aftensmad og morgenmad.

Svar fra ejer

3. september 2014

Kjære Keld L, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding på TripAdvisor! Vi synes det er hyggelig å lese at du hadde det fint hos oss, og at du fikk nyte den fine utsikten fra restauranten vår. Velkommen tilbake!

Læs mere
3

Fint hotel, der bare glemmer at låse døre!

10. juli 2014, Odense, Denmark, SigneBC

Meget fint moderne hotel ligeså værelse samt morgenmadsbuffet. Uprofessionelt finde døren til vores værelse ulåst, så vores ejendele og værdigenstanden var til fri disposition efter besøg af stuepigen…

Meget fint moderne hotel ligeså værelse samt morgenmadsbuffet. Uprofessionelt finde døren til vores værelse ulåst, så vores ejendele og værdigenstanden var til fri disposition efter besøg af stuepigen.

Svar fra ejer

12. juli 2014

Kjære SigneBC! Vi takker så mye for din tilbakemelding fra ditt opphold her hos oss på Quality Hotel Waterfront. Det er hyggelig å lese at dere var fornøyd med rommet og bevertning i restauranten. At dere opplevde å kome til ulåst dør etter av stupiken hadde vært innom, er selvsagt helt uhørt og dette beklager vi på det sterkeste. Normalt sett, stenges døren automatisk etter minimum 1 minutt, så her kan det faktisk være snakk om en teknisk feil på dørlåsen. Vi skal selvsagt undersøke dette og beklager igjen på det sterkeste. Vi håper lievel at ditt opphold her var fint og at dere kommer tilbake til oss ved en senere anledning. Takk igjen og fortsatt god sommer!

Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.