Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund Ålesund ,  Norge

Se alle hoteller i Ålesund, Norge

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront er et moderne konferencehotel, der ligger smukt ved fjeldene og fjorden i Ålesund. Vi tilbyder konferencefaciliteter for 450 personer samt en populær restaurant. Besøg os, hvis du ønsker kreative møder og fantastiske oplevelser.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,1
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Hvorfor ikke give dit hotelophold et touch af luksus? Book en af vores suiter. Begge vores suiter har separat soveværelse og stue, rummeligt badeværelse med både bruseniche og badekar. Du får tilmed en fantastisk udsigt over fjorden og fjeldene.

Pakhussuiten

Packhussuiten på ca. 50 m2 ligger i den gamle del af hotellet, og den blev tidligere anvendt som pakhus, deraf navnet. Suiten er indrettet i en fin balance mellem de gamle detaljer og et moderne design, hvor du bl.a. får adgang til en 180 cm bred dobbeltseng, sofagruppe, tv i hvert rum, spiseplads og arbejdsplads. Du får også kaffemaskine, elkedel samt strygejern og strygebræt.

Signatursuiten

Signatursuiten på ca. 50 m2 har en ligeledes 50 m2 stor balkon. Suiten er indrettet med et moderne design, hvor du bl.a. får adgang til en 180 cm bred dobbeltseng, stor sofagruppe, tv i hvert rum, spiseplads og arbejdsplads. Du får også kaffemaskine, elkedel, samt strygejern og strygebræt.

Book vores suiter

Kontakt os gerne, hvis du søger flere oplysninger eller vil booke en af vores suiter. Ring på tlf. +47 70 11 19 00 eller via q.waterfront@strawberry.no.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.