Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Amanda Haugesund ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Amanda

Haugesund,  Norge

Clarion Collection Hotel Amanda er et lækkert hotel med norsk filmhistorie på væggene. Hotellet ligger centralt i Haugesund med udsigt udover Smedasundet. Hos os får du morgenmad, fika og aftensmad.

Clarion Collection® Hotel Amanda 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,1
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Amanda

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Clarion Collection Hotel Amanda ligger på byens indre kaj med en fantastisk udsigt til det smukke Smedasund, som ligger lige uden for hotellet. Lige uden for hotellet sejler båden til de smukke øer: Røvær, Feøy og Vibrandstøy.

Beliggenhed

Hotellet ligger i gåafstand til byens livlige kulturliv. I gågaden finder du et varieret udvalg af butikker, restauranter og caféer. Hvis du vil strække benene lidt ekstra, anbefaler vi en gåtur til Amandastatuen, det rosa Rådhuset og den familievenlige Bibliotekparken.

Mad og drikke

Morgenmad og aftensmad står på dækket hver dag, og om eftermiddagen serverer vi fika. Ved receptionen finder du vores bar, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink. Her kan du læse mere om vores madkoncept.

Hotellet

Navnet Hotel Amanda er inspireret af den norske filmbranches egen prisuddeling, Amandaprisen. Hotellet er derfor et naturligt sted at overnatte, hvis du besøger Norwegian International Film Festival, der afholdes hvert år. Hotellets interiør bærer præg af filmhistorien, og væggene er prydet med billeder af kendte skuespillere fra både nær og fjern.

Kontantløst hotel

Vi er trådt ind i den moderne tidsalder og bliver derfor et såkaldt kontantløst hotel. Af hensyn til din og vores tryghed modtager vi kun kort. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Mødelokaler

Hotellets konferenceafdeling har fem mødelokaler med plads til både større konferencer og mindre møder. Læs mere om vores mødelokaler her.

Golf og landevejscykling i Haugesund

I Haugesund findes der en levende golfkultur, det er hele fire golfbaner i nærområdet.

Byen ligger tæt på smuk natur, og vejene her passer perfekt til lange cykelture. Cykelturene kan gå helt til Hardangerfjorden eller Jostedalsbreen, og byder på flere magiske naturoplevelser.

Historie

Hotel Amanda har en lang og spændende historie bag sig. Bygningen blev rejst i 1903 og fungerede som hotel helt frem til 1950'erne. Efter flere årtier som kontorlokaler blev huset atter brugt som hotel fra 1989. Herefter har hotellet spillet en central rolle i Haugesunds mange kulturelle arrangementer såsom filmfestivalen og Sildajazzen.

Kontakt

  • Postboks 410, Smedasundet 93 5501 Haugesund , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Kommer du i bil

Følg GPS til Smedasundet 93

Med taxi

Vi anbefaler Haugaland Taxi, ring på tlf. +47 52 81 81 81.

Om Clarion Collection Hotel Amanda

Antal hotelværelser

133 værelser, 246 sengepladser

Antal mødelokaler

5 lokaler, fra 24 til 70 personer

Afstand til lufthavn

Haugesund Lufthavn: 15 km, ca. 20 minutter

Afstand til offentlig transport

Der er ca. 5 minutters gang fra hotellet til nærmeste busstop.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.