Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hoteltilbud for hele familien, fra 1495 SEK.

Besøg den svenske vestkyst med familien! Nu kan du benytte dig af vores familietilbud og opleve Gøteborgs charme til en rigtig god pris. Tilbuddet gælder alle dage.

Familieferie i Gøteborg? Ja tak!

En hel dag i forlystelsesparken Liseberg, shopping midt i byens puls eller en dagsudflugt et sted langs kysten? Uanset hvad du vælger, er Gøteborg en by fuld af sjove aktiviteter for hele familien.

Benyt lejligheden til at nyde Gøteborgs vidunderlige charme! Nu kan du nemlig booke et hotelværelse for to voksne og to børn fra kun 1495 SEK. Uanset om I krydser vandet fra Jylland eller kommer længere væk fra, er dette tilbud perfekt til dig, der ønsker kvalitetstid med familien et sted spækket med børnevenlige aktiviteter. Og, ved du hvad? Tilbuddet lader børn op til 12 år spise gratis fra børnemenuen i hotellets restaurant.

 

Har du svært ved at vælge i junglen af ting at foretage sig? Her er en liste over nogle af de mest populære aktiviteter i Gøteborg for hele familien.

Vilkår og betingelser

Tilbuddet gælder et begrænset antal værelser, og det kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Bookingen kan afbestilles frem til kl. 16:00 på ankomstdagen. Tilbuddet gælder for maks. to voksne og to børn i ét værelse. Morgenmad er inkluderet på alle hoteller.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.