Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Post Oskarshamn ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Post

Oskarshamn,  Sverige

Velkommen til Clarion Collection Hotel Post. En historisk hotelperle midt i Oskarhamn. Hos os bor du i nærheden af butikker, kunstateliers og Gotlandsfærgen. Vi tilbyder oven i købet fika og Evening Meal hver aften.

Clarion Collection® Hotel Post 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

6,9
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Post

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Clarion Collection Post er et charmerende hotel, der ligger i det gamle posthus midt i Oskarhamn. Her bor du lige ved Oskarhamns station og Gotlandsfærgens terminal. Hver dag er både morgenmad, fika og aftensmad inkluderet i værelsesprisen.

Midt i Oskarshamn

Clarion Collection Hotel Post ligger ganske centralt ved Store Torget i Oskarshamn, blot få minutters gang fra offentlig transport og færgelejet. Rundt om hjørnet finder du den gamle bydel med de brostensbelagte gader, kunstateliers og butikker.

Fika og aftensmad inkluderet

Hver dag kan du spise en stor og herlig morgenmad hos os, og den er selvfølgelig inkluderet i værelsesprisen. Også fika om eftermiddagen og aftensmad om aftenen er inkluderet, når du bor hos os. Du kan læse mere om maden og serveringstiderne under Servicetilbud.

Konferencemuligheder

Vi tilbyder fem nyrenoverede konferencelokaler og to grupperum med en totalkapacitet på 70 personer. Alt sammen i en flot bygning midt i Oskarhamn.

Relaxhjørne med sauna

Vi bestræber os på at skabe en afslappet stemning på hotellet. Hvis du får lyst til at slappe af, er du velkommen i vores relaxhjørne. Her er der mulighed for at slappe af med sauna.

Fra postkontor til hotel

Clarion Collection Hotel Post ligger i to bygninger, som er fra hver sin periode i Oskarhamns historie. Den flotte hovedbygning er fra 1905 og var tidligere byens postkontor, inden det blev ombygget til hotel i 1985 og gennemrenoveret i 2012. I hovedbygningen er indretningen fra det tidlige 1900-tallet. Der er højt til loftet, og flere af værelserne har utroligt smukke, gamle kakkelovne. Det er er en indretning, som passer til egnens historie som smålandsk havneby. Den anden bygning er byens gamle hotel, som blev renoveret i 2003.

Kontakt

  • Östra Torggatan 13 57233 Oskarshamn , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus og tog

Bus og tog til Oskarshamn station

Med taxi

Vi anbefaler Oskarshamns Taxi, ring på tlf. +46 491 105 55.

Om Clarion Collection Hotel Post

Antal hotelværelser

110 værelser, 168 senge

Antal mødelokaler

5 lokaler, plads til 70 deltagere 

Afstand til lufthavn

Kalmar Öland Lufthavn: Ca. 1 time i bil

Afstand til offentlig transport

Oskarshamn station: 700 meter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.