Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™

55 hoteller matcher din søgning

Tilføj et eller flere hoteller til din forespørgsel, så kontakter vi dig.

55 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Quality Hotel™ - for meetings that matter

For os er mødet det vigtigste. Mødet mellem to kolleger, der giver ny inspiration, eller mødet mellem mange, der pludselig deler den samme vision. Mødet mellem dig og os er vigtigt. Vi er interesserede i øjeblikke, der virkelig betyder noget.

På Quality Hotel™ får hver enkelt medarbejders personlighed lov til at skinne igennem, og det afspejler sig i det arbejde, vi udfører. Vi elsker at tilbyde det lille ekstra, så du kan læne dig tilbage, I kan være sammen og få tid til at nyde de små øjeblikke i hverdagen - dem, der virkelig betyder noget. Vores mere end 60 hoteller i Norden er alle unikke på deres egen måde, men fælles for dem er den varme atmosfære og den personlige tilgang til hver enkelt gæst. Det er det, der gør et besøg hos os helt unikt. Din succes er vores succes. Vores mål er, at du skal skinne som en stjerne efter et vellykket arrangement - uanset størrelsen. Dine gæster er vores gæster, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at I forlader os med gode minder og berigende oplevelser.

Underholdende møder

En konference uden latter er en konference uden minder. Vi tror på, at den samlede oplevelse forstærkes af sociale aktiviteter og hyggelige stunder sammen. Hvad med at udfordre hinanden i shuffleboard? Eller tage samtalen lidt længere med FuelBox? Vi har flere spil og forskellige sjove aktiviteter på lager - alt efter, hvad der passer dig og dine deltagere.

Skønne pauser, der får dig til at poppe

Drømmer du dig nogensinde tilbage til dengang, du kunne spise softice med hele ansigtet, uden at nogen tog sig af det? Eller de gange, du pressede næsen mod glasset på en popcornmaskine og ventede i spænding på det næste POP? Det er sådan, det er at være konferencegæst hos os! Hos os kan du tappe din egen softice, lige så meget du vil, mens popcornmaskinen popper lystigt ved siden af!

Er der plads til alle?

Selvfølgelig er der det! Du sætter den ønskede dagsorden, vi sætter rammerne for dit event eller din konference, uanset hvor lille eller stor den måtte være. Vi har både mødelokaler og hjerterum med plads til alt fra små til store grupper på vores Quality Hotels™ i Norge og Sverige. Stil gerne alle dine spørgsmål, så giver vi dig svarene.

Læs mindre
55 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.