Medlemskab
Restaurant at Hotel Haven, private dining in Helsinki.

Spændende smage på Sue Ellen i Helsinki city

Uanset om du har lyst til fisk, kød eller vegetarisk, er Sue Ellen et perfekt valg. Her får du adgang til hyggelige omgivelser, velsmagende mad og gode drikkevarer - til alle lejligheder.

Indbydende restaurant i et afslappet miljø

Sue Ellen er perfekt til alle slags lejligheder, hvad enten det gælder en familiesammenkomst, en romantisk date eller en fødselsdagsfejring for din bedste ven. Her er der både plads og mad, der passer til alle. Det gælder også drikkevarerne – der er alt fra klassiske cocktails til kvalitetsvine fra hele verden. Restauranten hører til Hotel Haven, som ligger lige ved siden af. Sue Ellen byder på nye og spændende smagsvarianter med et fælles tema om at fremme glæden ved at spise sammen.

Skaldyrstallerken eller kød fra kulgrillen?

Restaurantens skønne menukort har sine specialiteter. Fra havet, som blot ligger et stenkast fra restauranten, finder du lækkerier såsom krabber, hummer, muslinger og fisk. For skaldyrsfans kan skaldyrstallerkenen selvfølgelig anbefales. Du kan også få tilberedt magiske fiske-, kød- og vegetarretter på kulgrillen sammen med dejligt tilbehør. Den autentiske kulgrill og røgeskabet giver Sue Ellens kokke mulighed for at skabe storslåede retter, du sent vil glemme!

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Eteläranta 16, 00130 Helsinki
 • contactPhoneTelefon
  +358-300-472334
 • emailContactE-mail
  reservations@sue-ellen.fi
 • calendarReservation
  Book nu