MedlemskabMine bookingerKundeservice
Fries and mussles being served at restaurant The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Velsmagende mad på hyggelig bistro tæt på Helsinki lufthavn

Book nu

God mad og drikke, en hyggelig og social atmosfære og kun et stenkast fra lufthavnen! Velkommen til The Social Aviapolis til velsmagende og spændende retter ledsaget af et omfattende kort med drikkevarer.

Mad for enhver smag

På The Social Aviapolis finder du en varieret menu fuld af klassiske bistroretter med et moderne twist, der overrasker! Der er noget for enhver smag, uanset om du elsker pasta, foretrækker en grøn og sprød salat eller har lyst til en klassisk burger. Slå dig ned omgivet af en varm atmosfære og nyd god mad sammen med nøje udvalgte vine, øl og en række alkoholfrie alternativer. Forgyld en dag midt på ugen, eller start weekenden på den bedst mulige måde.

Internationalt mødested

Restauranten ligger kun to kilometer fra Helsinki lufthavn på Clarion Hotel® Aviapolis. Sørg for at fylde maven med veltilberedt og nærende mad, inden du skal ud på eventyr, eller afslut din rejse på den bedst mulige måde - på The Social Aviapolis, selvfølgelig. Baren og bistroen ligger i hjertet af hotellet og er det perfekte mødested uanset lejligheden. Du behøver naturligvis ikke at være på farten for at nyde den gode mad og skønne atmosfære - restauranten er åben for alle.

The Social Bar & Bistro

Interior of restaurant The Social Bar & Bistro at Clarion Hotel Aviapolis in Helsinki.A burger and fries on a plate at The Social Bar & Bistro.

The Social Aviapolis

Helsinki

Menu

Åbningstider

  • Mandag - Lørdag: 18:00 - 23:00
  • Søndag: 18:00 - 22:00