Medlemskab
Tables at restaurant Hotel Oleana in Bergen.

Restaurant Oleana – hjemmelavet mad midt i Bergen

Med en central beliggenhed, blot 100 meter fra det meste af, hvad Bergen har at byde på, finder du den dejlige Restaurant Oleana. Her får du serveret velsmagende hjemmelavet mad og forfriskende drinks – alt sammen i en unik atmosfære.

Forskellige retter på menuen

Efter en lang dag i Bergen by, med alle de vidunderlige ting, den smukke vestlandsby har at byde på, er der ikke noget bedre end et godt måltid mad eller forfriskende drinks i en lækker afslappende atmosfære? Uanset om du har shoppet eller udforsket Bergens kunst- og kulturtilbud, er Oleana det perfekte sted at afslutte dagen. Her kan du nyde lækre småretter, salater og ikke mindst spændende hjemmelavede middage.

Perfekt samlingssted efter en konference

Oleana tilbyder en varieret menu. Kunne det f.eks. friste med lammekølle med rodmos og årstidens grøntsager, fiskegryderet med torsk eller en rigtig god entrecôte? Og hvad med at runde måltidet af med en chokoladefondant eller en forfriskende drink? Oleana kan også være et perfekt mødested for dig og dine kolleger, f.eks. efter at du har benyttet et af de tre flotte og farverige møde- og konferencelokaler på Hotel Oleana – hotellet, der huser restauranten.

Afternoon tea

Tag dine venner, familie eller en, du ikke har set længe, med til en fancy afternoon tea på Oleana. Hver lørdag fra kl. 13.00 serveres der et udvalg af sandwhiches, lækkerier og traditionel English tea - alt sammen i den ægte afternoon tea-stil. I kan selvfølgelig også skåle med et glas bobler. Velkommen til Oleana på Ole Bulls Plass - stedet, der er Bergens stolthed.

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Øvre Ole Bulls plass 5, 5012 Bergen
 • contactPhoneTelefon
  +47 55 2 58 70
 • emailContactE-mail
  seeyou@hoteloleana.no
 • calendarReservation
  Book nu