Medlemskab
Fries and mussles being served at restaurant The Social Bar & Bistro.

Klassiske smage på The Social Bar & Bistro i Kristiansand

På The Social Bar & Bistro elsker vi klassiske bistroretter – men gerne med et overraskende twist. Uanset om du er lækkersulten eller har en glubende appetit, har vi noget til dig. Velkommen til The Social Bar & Bistro på Clarion Hotel Ernst i Kristiansand.

Spis godt i hyggelige omgivelser

Uanset hvad du har lyst til af mad og drikke, kan vi tilbyde noget velsmagende og spændende, der falder i din smag. The Social Bar & Bistro serverer store såvel som små retter, og vi elsker klassiske bistroretter, men med moderne smagsvarianter og et twist, der overrasker. Du finder restauranten inde på det storslåede Clarion Hotel® Ernst. The Social Bar & Bistro er hotellets hjerte, og her kan du slappe af efter en lang arbejdsdag, fejre en vens fødselsdag eller bare nyde god mad og føle dig hjemme.

Centralt i Kristiansand

The Social Bar & Bistro ligger i centrum af Kristiansand, et stenkast fra gågaden Markens og tæt på alle byens seværdigheder. Ud over veltilberedte og lækre retter kan du også nyde noget godt at drikke. Der tilbydes vine fra spændende dele af verden, øl, der altid serveres koldt, og selvfølgelig mange gode alkoholfrie alternativer. Et besøg på The Social Bar & Bistro er et must, uanset om du er hotelgæst, bor i Kristiansand eller bare har vejene forbi – varmt velkommen!

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

  Middag

  • Mandag - Lørdag

   17:00 - 22:00

  • Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Rådhusgata 2 4664 Kristiansand
 • contactPhoneTelefon
  +47 38 12 86 00
 • emailContactE-mail
  cl.ernst@strawberry.no