MedlemskabMine bookingerKundeservice
Colorful interior at bar Calmeyers Hage in Oslo.

Calmeyers Hage – Oslos mest indbydende bar

Calmeyers Hage byder på en central beliggenhed i hjertet af Oslo, en unik atmosfære, eksklusive drinks og en dejlig terrasse - alt er på plads for en god aften med gode venner eller kolleger!

Baseret på Henrik Calmeyers drøm

I 1700-tallet, før Jernbanetorget i Oslo blev tilholdssted for hospital og tobaksspinderi, havde Henrik Calmeyer en drøm om at anlægge en have i det, der var hjertet af det travle Christiania. Haven eksisterer ikke længere, men Jernbanetorget er forblevet hovedstadens omdrejningspunkt. Her har Calmeyers Hage taget Henrik Calmeyers drøm skridtet videre og realiseret sin egen drøm om at skabe byens bedste bar, med eksklusive drinks, en unik atmosfære og en dejlig terrasse i centrum af Oslo.

Cocktails af BAREKSTEN og HIMKOK på menuen

Calmeyers Hage ligger på 13. etage på Clarion Hotel® The Hub sammen med restaurant Norda. Indretningen er farverig og haveinspireret, og du får serveret cocktails lavet af en nordisk produceret spiritus (BAREKSTEN og HIMKOK er navnene, du skal holde øje med), snacks fra lokale råvarer og krydderurter fra vores egen taghave. Rammen er med andre ord skabt for gode samtaler med vennerne om vejr og vind – eller noget dybere. Vi siger bare: Velkommen til Calmeyers Hage!

Social atmosphere at bar Calmeyers Hage in Oslo.The terrace at bar Calmeyers Hage in Oslo.

Calmeyers Hage

Oslo

Menu

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Biskop Gunnerus gate 3, 0106 Oslo
  • contactPhoneTelefon
    +47 23 10 80 80
  • emailContactE-mail
    reservations@nordaoslo.no