MedlemskabMine bookingerKundeservice
Seating area at Shutter Bar, Clarion Hotel Oslo, Bjørvika.

Shutter Bar – stilfuld og charmerende bar i Björvika

Velkommen til Shutter Bar, midt i den pulserende energi i Oslos urbane businessområde, Bjørvika. Shutter Bar tilbyder en unik kombination af eksklusive smagsoplevelser, spændende cocktails og en charmerende atmosfære.

Lækre retter og spændende drinks

Vores passionerede kokke bruger sæsonens bedste råvarer til at skabe en symfoni af smagsoplevelser. Prøv vores udvalgte delikatesser fra Annis Pølsemakeri, eller drinks inspireret af tidens største musikere. Uanset om det er en romantisk date, en fødselsdagsfejring eller bare en almindelig eftermiddag, er Shutter Bar det perfekte sted. Vi tilbyder også skræddersyede private arrangementer til enhver lejlighed.

Midt i det urbane Bjørvika

Nyd den fantastiske udsigt, mens du slapper af med et glas i hånden med gode venner, eller spiser en lækker middag i vores stilfulde bar. Med urbane og livlige Bjørvika lige uden for døren, er det det perfekte sted at læne dig tilbage og slappe af. I weekenderne forstærkes stemningen af livemusik og DJs, og om sommeren er den udendørs terrasse åben. Der kan solen varme dig, mens du kigger ud over Operahuset, Munch-museet og Akerselva.

Food at Shutter Bar at Clarion Hotel Oslo.Bar at Shutter Bar Clarion Hotel Oslo.Outdoor terrace in the sun at Shutter Bar Clarion Hotel Oslo.

Shutter Bar

Oslo

Menu

Åbningstider

Mandag-torsdag: 16.00-23.30

Fredag-lørdag: 16.00-00.30

Søndag: 16.00-22.00