Medlemskab
Table setting at restaurant The Social in Oslo.

The Social Bar & Bistro

Sæsoninspireret menu på Fornebu

I det centrale Fornebu, tæt på natur og strand, ligger The Social Bar & Bistro. Her kan du vælge mellem ukomplicerede og velsmagende måltider lavet fra bunden – en fryd for alle smagsløg!

Restaurant med en naturskøn beliggenhed

Fornebu kan prale af en unik beliggenhed, som kun få steder kan matche. Du er tæt på park, hav og natur; du kan tage til koncert i Telenor Arena lige ved siden af, og ikke mindst kan du nå Oslos centrum på få minutter. At besøge The Social Bar & Bistro i Fornebu kan derfor være en hyggelig start på en indholdsrig aften eller en perfekt afslutning på en dag fyldt med svømmeture og gåture i lokalområdet – eller ø-hop, museumsbesøg og shopping i centrum af Oslo.

Restaurant for alle

Selvom restauranten ligger i et unikt og populært konferencehotel, nemlig Quality Hotel™ Expo, egner The Social Bar & Bistro sig lige så godt til afslapning og drop-in gæster, og til voksne såvel som børn. Hvad enten du er på ferie, konference eller bare vil udforske alt det moderne Fornebu, har at byde på, kan vi love, at du får et velsmagende måltid mad lavet med hjertet (og lavet fra bunden) hos The Social Bar & Bistro.

Sæsoninspireret og ukompliceret menu

Restaurantkonceptet The Social Bar & Bistro er baseret på en madfilosofi om gode, ukomplicerede og velsmagende måltider tilberedt fra bunden. Kokkene bruger den sæsoninspirerede menu til at give dig en smagsoplevelse, der ikke kun giver smag til ganen, men også er selve kilden til energi, mod og begejstring. Søger du velsmagende drinks og et godt udvalg af øl og vin, bør du besøge The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Interior at restaurant Brasserie X in Oslo.

The Social Expo

Oslo

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

  Bar

  • Mandag - Lørdag

   17:00 - 00:00

  • Søndag

  Middag

  • Mandag - Lørdag

   18:00 - 21:30

  • Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Snaroyveien 20, 1360 Fornebu
 • contactPhoneTelefon
  +47 67 11 70 00
 • emailContactE-mail
  q.expo@strawberry.no