Medlemskab
Shrimp sallad at restaurant The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Retter med et twist i Oslo

På Økern, blot 11 minutter med T-bane fra Oslo centrum, finder du The Social Bar & Bistro. Her kan du proppe dig med bistroklassikere med et uventet twist i et uformelt og afslappet miljø. Velkommen til et socialt mødested lige uden for Oslo centrum!

Moderne, klassiske retter

Menuen på The Social Bar & Bistro består af velkendte, klassiske retter. Restauranten kan dog godt lide at inkorporere en overraskelse her og der, så retterne får et uventet og moderne twist. Du kan f.eks. lægge ud med en tallerken med italienske fristelser, før du går over til hovedretter bestående af alt fra klassiske pastaretter til all-time favoritter som Cæsarsalat og saftige burgere – og som nævnt; forvent et uventet twist!

Socialt og afslappet miljø

Restauranten i det prisvindende designhotel Quality Hotel™ 33 garanterer, at øllen altid serveres kold, og at vinkortet tager dig med på en inspirerende rejse jorden rundt. Her gælder det bare om at nyde kombinationen af god mad og drikke i et socialt og afslappet miljø. Alle er velkomne, hvad enten du kommer træt hjem efter en sightseeingtur i Oslo, eller du er i nærområdet og får lyst til noget lækkert at spise. Besøg et socialt mødested med lidt godt i glasset og noget lækkert på tallerkenen!

The Social Bar & Bistro

Hamburger and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.Fries and mussles being served at restaurant The Social Bar & Bistro.

The Social Hotel 33

Oslo

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

  Bar

  • Mandag - Lørdag

   17:00 - 23:30

  • Søndag

  Middag

  • Mandag - Lørdag

   17:00 - 21:00

  • Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Ostre Aker vei, 0581 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 23 19 33 33
 • emailContactE-mail
  q33@socialbarbistro.no