Medlemskab
Food (steak and vegetables) on a plate at Restaurant Østfoldstuene

The Social Bar & Bistro – lækker mad i Sarpsborg

The Social Bar & Bistro er et perfekt sted at nyde et godt måltid mad, uanset om du har været i Superland og Badeland med børnene på Quality Hotel™ Sarpsborg i samme bygning, om du har været på Inspiria science center nabobygningen, eller om du bare befinder dig i Sarpsborg og er sulten.

Badeland, legeland og restaurant i ét

Sarpsborg - den hyggelige Østfoldby med skønne oplevelser for både voksne og børn. Men hvor skal man spise, når børnene er trætte, og de voksne har brug for energi - og gerne et andet sted end fastfoodrestauranten på hjørnet? The Social Bar & Bistro er svaret! Beliggende på Quality Hotel™ Sarpsborg, blot 50 minutters kørsel fra Oslo, kan du få alt i ét; hotelovernatning, supersejt vandland, sjovt legeland i Superland og en lækker restaurantoplevelse!

Alt fra tre-retters til festmenu

The Social Bar & Bistro går op i, at maden er godt planlagt og veltilberedt, så den både er sund og velsmagende - til både små og store ganer. Der er friske og sunde råvarer i al maden, og personalet i køkkenet lægger stor vægt på tilberedningen af ​måltiderne. Det skal bemærkes, at kokkene sætter en ære i deres fag. Her serveres både husmandskost og tre-retters måltider samt en festmenu for dem, der har lyst til at fejre lidt ekstra en aften.

Konferencemad, børnemenu og børnebuffet

Skal du og dit følge til konference eller på kursus i et af de mange konferencelokaler på hotellet, kan I få serveret dagens 3-retters måltid med mulighed for opgradering. Restauranten har også en lækker à la carte-menu til dem, der ønsker det. Du finder selvfølgelig også en separat børnemenu, og i de fleste weekender og i alle skoleferier har de også en helt separat børnebuffet til aftensmaden. Og måske kigger Lollo og Bernie forbi? Afslut gerne middagen med en god drink i baren.

Interior at Restaurant ØstfoldstueneA selection of food at Restaurant ØstfoldstueneShuffleboard at Quality Hotel SarpsborgBar interior at Quality Hotel Sarpsborg

Åbningstider

  Middag

  • Mandag - Fredag

   18:00 - 22:00

  • Lørdag - Søndag

  • 29. jun - 11. aug

   Lukket

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Björnstadsveien 12, 1712 Grålum, Sarpsborg
 • contactPhoneTelefon
  +47 69 10 15 00
 • emailContactE-mail
  sarpsborg@socialbarbistro.no
 • calendarReservation
  Book nu
 • Sommer 2024

  The Social Bar & Bistro holder sommerlukket fra den 29. juni til 11. august 2024. I denne periode serverer vi en dejlig sommerbuffet i vores restaurant.