MedlemskabMine bookingerKundeservice
Son Spa restaurant interior.

Son Spa Restaurant – havudsigt og lokale råvarer

Book nu

Blot 40 minutter fra Oslo finder du Son Spa Restaurant, som kan bryste sig af havudsigt, sund og holistisk mad samt et godt udvalg af både klassiske retter og moderne japansk mad. Det bedste af det hele? Du kan kombinere middagen med en afslappende spa-oplevelse!

À la carte-menu ved havet

Uanset om du er hotelgæst, spagæst, fastboende i Son eller ankommer med båd, er du hjertelig velkommen til at kigge forbi til en bid mad eller en kop kaffe i Son Spa Restaurant. Her finder du masser af siddepladser. Du kan boltre dig både ude og inde. Den udendørs spiseplads består af en stor veranda med direkte adgang til gæstemolen, og der er havudsigt både ude og inde. Du får hver dag en à la carte-menu i hænderne - en menu baseret på filosofien om sund og holistisk mad.

Sæsonbaseret menu

Son Spa Restaurant er det perfekte sted at sætte sig ned efter en dejlig dag i spaen med veninderne, en dukkert i havet med din svigermor eller efter en romantisk gåtur med din kæreste langs havnen. Restauranten bruger gerne råvarer fra lokalområdet, og havet har fået en stor plads i menuen. Kokkene sætter en ære i at skabe oplevelser for alle smagsløg, uanset præference. Her får du et stort udvalg af både kød og fisk og en menu, der skifter efter årstiderne, i takt med årstidens råvarer.

Sushi og japansk grill

Restauranten har udvidet køkkenet med et helt nyt team, der tilbereder moderne japansk mad. De udfører udsøgt håndværk ved hjælp af traditionelle teknikker, med et twist – i både krydderier, ingredienser og kultur. Her kan du nyde førsteklasses sushi kombineret med velsmagende kød fra restaurantens japanske grill. Du kan kombinere begge menuer for at få en skøn variation under hele dit ophold. Og hvad med at afslutte måltidet med en tur i baren i tilknytning til restauranten?

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Hollandvgn 30, 1555 Son
 • contactPhoneTelefon
  +47 64 98 48 00
 • emailContactE-mail
  info@sonspa.no
 • calendarBordreservation
  Book nu