MedlemskabMine bookingerKundeservice
View and sunset at The Rooftop restaurant and bar at Clarion Hotel Trondheim.

The Rooftop – restaurant & bar med magisk udsigt i Trondheim

Book nu

Restauranten og baren på The Rooftop byder på en fantastisk udsigt over havet, himlen og horisonten. Her kan du nyde god mad og drikke både indendørs og ude på den spektakulære tagterrasse, som tilsammen udgør en oplevelse, du sent vil glemme.

Økologisk og nordisk med inspiration fra Asien

Restauranten har en spændende menu med retter lavet af råvarer fra regionen. Det er en kombination af nordisk og asiatisk køkken, hvor sæsonen bestemmer menuen. På The Rooftop serveres der nærproduceret, økologisk og bæredygtig mad - og vi garanterer, at du får en ekstraordinær smagsoplevelse. Vælg mellem en bred à la carte-menu eller en fast menu med 4 eller 6 retter.

Start aftenen med en god drink

Baren på The Rooftop er det perfekte sted til at nyde en drink før eller efter middagen. Uanset om det er for at slappe af selv eller tilbringe tid sammen med venner og kolleger. Her serveres alt fra gode vine til forfriskende øl, cocktails og bobler. Om sommeren kan du sidde ude på terrassen, mens du om vinteren kan varme dig indendørs foran pejsen. Udsigten er fantastisk overalt!

Food at a table at The Rooftop in Trondheim at Clarion Hotel Trondheim.The indoor restaurant at The Rooftop at Clarion Hotel Trondheim.View from The Rooftop at Clarion Hotel Trondheim.

The Rooftop

Trondheim

Menu

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Brattørkaia 1, 7010 Trondheim
 • contactPhoneTelefon
  +47 73 92 55 54
 • emailContactE-mail
  rooftop.trondheim@strawberry.no
 • calendarBordreservation
  Book nu