Medlemskab
People in the bar att Clarion Hotel Malmö Live.

The Living Room Bar – et vibrerende mødested

Velkommen til The Living Room Bar - et livligt mødested i hjertet af Clarion Hotel® Malmö Live. Mærk pulsen og den internationale stemning, mens du slapper af med noget dejligt at drikke.

Hotellets stue

The Living Room Bar er hotellets "stue" og er et perfekt mødested, uanset hvad anledningen måtte være. Her kan du arbejde over en kop dampende varm kaffe og lade dig inspirere af menneskerne omkring dig, eller måske møder du dine kolleger og venner til et fyraftensarrangement med klassiske cocktails, øl, vin og mere simple retter. På The Living Room Bar bliver du mødt af en afslappet atmosfære, pulserende international stemning og stemningsfuld musik.

Kunst, design og mennesker

Smukke malerier på væggene og et verdensberømt design venter på The Living Room Bar. Sammen bidrager den dejlige kunst og designet til at skabe et livligt mødested. Det er dog os mennesker, der skaber den høje og gode stemning i The Living Room Bar, hvor der er plads til alverdens oplevelser og møder. Forretningsmøder, fyraftensarrangementer eller noget helt tredje; her på stedet kan en helt almindelig hverdagsaften blive noget helt særligt!

Colorful drinks in the bar of Clarion Hotel Malmö Live.

The Living Room Bar

Malmø

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

  Bar

  • Mandag - Torsdag

   16:00 - 23:00

  • Fredag - Lørdag

   16:00 - 00:00

  • Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Dag Hammarskjölds torg 2, 211 18 Malmö
 • contactPhoneTelefon
  46 40 20 75 00
 • emailContactE-mail
  book@clarionlive.se