Medlemskab
Modern interior at restaurant Brasserie X in Malmö

The Social Bar & Bistro

En klassisk bistro med moderne twist

Gode, ukomplicerede og velsmagende retter tilberedt fra bunden. Hos The Social Bar & Bistro mødes du af en menu med noget for alle. Velkommen til et social mødested, uanset om du fejrer noget specielt, tager en afterwork med kollegaerne eller vil stille sulten inden en koncert på Malmø Arena.

Restaurant med det lille ekstra

En hyggelig middag på en almindelig onsdag aften, forretningsfrokost med nye kunder, eller når du skal fejre noget særligt. Uanset årsagen er du velkommen til at kigge forbi The Social Bar & Bistro til en madoplevelse med det lille ekstra. Her mødes du af en menu fyldt med varierende retter med europæiske influenser. Er du på farten, eller ønsker du sidde et andet sted og spise? Intet problem, The Social Bar & Bistro tilbyder også take-away.

Smagsfuld menu i hjertet af Hyllie

Stil sulten inden en koncert på Malmø Arena, eller slap af efter en lang shoppingtur i Emporia købscenter. The Social Bar & Bistro finder du nemlig på Quality Hotel™ View, i hjertet af bydelen Hyllie i Malmø. Restauranten er et perfekt mødested for dig, som længes lidt ekstra efter de klassiske bistroretter med et moderne twist. Varmt velkommen til The Social Bar & Bistro!

The Social Bar & Bistro

Table setting at restaurant Brasserie X in Malmö.Relaxed atmosphere at restaurant Brasserie X in Malmö.

The Social View

Malmø

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Hyllie Stationstorg 29, 215 32 Malmö
 • contactPhoneTelefon
  +46 40 37 41 00
 • emailContactE-mail
  restaurant.view@strawberry.se.
 • calendarReservation
  Book nu