Medlemskab
Two people eating pasta and meat at The Social Bar & Bistro.

Moderne bistroretter i hjertet af Södertälje

Nyd klassiske bistroretter med et moderne twist midt i Södertälje. De veltilberedte retter ledsages af nøje udvalgte vine og en livlig atmosfære. Velkommen til The Social Bar & Bistro.

Bistroretter på moderne vis

The Social Bar & Bistro er perfekt til en gruppe med mange ønsker og smagspræferencer. Her finder du noget for enhver smag, uanset om du har lyst til en burger, en frisk salat eller en god pasta. Hvis du brænder lidt ekstra for vin, vil du blive positivt overrasket. Uanset om du kigger forbi til middag eller drinks, tilbyder restauranten et omfattende vinkort, der vil tage dig med på en rejse gennem Europa. Du finder naturligvis også flere alkoholfrie alternativer samt dejligt forfriskende øl.

Middag midt i centrum

Restauranten er et perfekt mødested i gåafstand til kultur, underholdning og byens shoppinggader. Du finder The Social Bar & Bistro ved siden af hotellet Quality Hotel™ Park Södertälje, lige i centrum med byparken som nabo. Få luksus på en hverdag, arrangér et fyraftensarrangement med kollegerne eller nyd en tre-retters middag med venner og familie. Velkommen til The Social Bar & Bistro og god mad og drikke i et afslappet og socialt miljø, midt i det pulserende byliv.