MedlemskabMine bookingerKundeservice
The interior of restaurant The Social Bar & Bistro at Quality Hotel Arlanda XPO.

The Social Bar & Bistro

Fantastiske bistroretter ved siden af Arlanda lufthavn

Book nu

Velkommen til The Social Bar & Bistro! Nyd klassiske bistroretter med et moderne twist, eller tag en drink og udfordr en ven til at spil shuffleboard før din flyvetur.

Klassiske bistroretter med et moderne twist

The Social Bar & Bistro serverer et lækkert udvalg af favoritter fra den klassiske bistromenu, europæiske vine og kolde øl. Restaurantens filosofi er baseret på en følelse af at høre til - vi mennesker er trods alt sociale væsener. Når du er væk hjemmefra, måske i en helt ny by eller endda et nyt land, er The Social Bar & Bistro et sted, hvor du kan opleve samvær og slappe af, alene eller sammen med venner. Uanset om du er på farten eller er lokal, kan du nyde den fantastiske panoramaudsigt og den fremragende mad.

Gode drinks og shuffleboard

I baren kan du slappe af i selskab med gode venner. Hvorfor ikke tage et spil shuffleboard eller udfordre hinanden i bordfodbold? Baren tilbyder rummelige og hyggelige omgivelser og er desuden en del af lobbyen på hotellet, Quality Hotel™ Arlanda XPO. Kom forbi for at sludre og hænge ud, spille og nyde en drink, og slå jer gerne ned til en lækker treretters middag bagefter. Menuen byder på noget for enhver smag, fra velsmagende pastaretter til saftige burgere og friske, sprøde salater. Velkommen til The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Food and wine at restaurant The Social Bar & Bistro at Quality Hotel Arlanda XPO.Table setting at restaurant The Social Bar & Bistro at Quality Hotel Arlanda XPO.Wine and bubbles in a ice bucket at restaurant The Social Bar & Bistro.

The Social Arlanda XPO

Arlandastad

Menu

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Cederströmsslinga 11, 195 05 Arlandastad
 • contactPhoneTelefon
  +46 8 595 111 00
 • emailContactE-mail
  q.arlanda@strawberry.se
 • calendarBordreservation
  Book nu