Medlemskab
Bar equipment, lime and lemons.

Gode drinks og godt selskab på Loungebar

Velkommen til en social bar kun 1 km fra Sunne centrum. Nyd spændende drinks, veltilberedte retter og godt selskab i Loungebar. Et perfekt mødested til alle lejligheder!

Drinks, kaffe eller noget lækkert at spise

Uanset om du er tørstig eller sulten, eller måske begge dele, er Loungebar et godt valg. Her serveres der drinks i alle mulige former, og selvfølgelig en række alkoholfrie alternativer. Ønsker I som gruppe noget godt at spise, finder I også en menu fyldt med veltilberedte retter, der varierer alt efter sæsonen. Sæt dig ned, og tilbring tid med venner og familie i et afslappet og socialt miljø.

Socialt mødested til alle lejligheder

Loungebaren er tilknyttet spahotellet Selma Spa og er kun adskilt af en glasvæg fra poolen. Uanset om du har haft en afslappende dag i spaen, vil fejre noget specielt eller blot har lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra i hverdagen, så er Loungebaren perfekt. Alle er velkomne her til at nyde godt selskab og den sociale stemning, der møder dig. Og hvis poolen frister lidt for meget - hvorfor så ikke kombinere besøget med en spadag? Du fortjener det!

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

  Bar

  • Mandag

   11:00 - 23:00

  • Tirsdag - Lørdag

   11:00 - Sent

  • Søndag

   11:00 - 23:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Sundsbergsvägen 3, 686 35 Sunne
 • contactPhoneTelefon
  46 565 166 70
 • emailContactE-mail
  info@selmaspa.se