Medlemskab
Infinity pool at Selma Spa in Sunne.

Afslappende oplevelser på Selma Spa i Sunne

Book nu

Sunne frister med kultur, natur og eventyr, men det er også fødestedet for en af de mest berømte forfattere Selma Lagerlöf. Hvis du lægger vejen forbi, kan du besøge en spa opkaldt efter hende – Selma Spa. Book en behandling fra et af Nordens bredeste udvalg af spabehandlinger!

Varme kilder eller kølende pools

Selv når du tager dit første skridt ind i Selma Spa, vil du føle roen omfavne dig. De varme kilder tiltrækker med deres dampende vand, og efter en stund i saunaen er det rart at træde ind i den kølende infinity pool. Spaen tilbyder også et af Nordens bredeste udvalg af spabehandlinger, hvor du kan vælge mellem alt fra effektive ansigtsbehandlinger til en behagelig kropsmassage.

Tag en tur ud i naturen

Udover de skønne spaoplevelser tilbyder hotellet også flere træningsmuligheder. Derudover er spaen smukt omgivet af Frykensøen og naturen i Värmland, hvilket betyder, at der er gode chancer for skønne aktiviteter selv uden for spaområdet. Tag på en dejlig vandretur, eller snup en tur på langrendsskiene i et af sporene. Bagefter kan du tage tilbage til spaen og igen lade din krop få et hvil.

Sunset by the pool at Selma Spa in Sunne.Outdoor infinity pool at Selma Spa in Sunne.Overiew of Selma Spa in Sunne.Indoor pool area at Selma Spa in Sunne.

Selma Spa

Sunne

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

 • Mandag - Torsdag

  08:00 - 20:00

 • Fredag - Lørdag

  08:00 - 21:30

 • Søndag

  08:00 - 20:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Sundsbergsvägen 3, 686 35 Sunne
 • contactPhoneTelefon
  +46 565 166 10
 • emailContactE-mail
  reservation@selmaspa.se
 • calendarReservation
  Book nu