Medlemskab
Kager på fade klar til at blive serveret i restaurant 1803 på Quality Hotel Carlia i Uddevalla, Sverige.

Pub 1803 – klassiske favoritter med et twist

Velkommen til Pub 1803 for ugens bedste hangout! Nyd et bredt udvalg af drinks, klassiske retter og en livlig atmosfære. Et perfekt mødested til alle lejligheder, især hvis du er konkurrenceminded.

Mat & drikke for alle

Pub 1803 ligger i forbindelse med Quality Hotel™ Carlia, tæt på alt, hvad Uddevalla har at byde på. Her bliver du mødt af et stort udvalg af ølsorter, vellavet mad og en dejlig, livlig atmosfære. Forgyld hverdagen, eller kom forbi til lørdagshygge med en menu og et miljø, der passer til alle, selv dine firbenede venner! Nyd en kold øl eller en af de mange alkoholfrie alternativer, og slå dig så ned med en menu fuld af klassiske favoritter med et moderne twist.

Noget for den tørstige

Har du en stor interesse for øl? Så har du fundet det rigtige sted! På Pub 1803 serveres der 50 forskellige slags øl, som er de bedste til et måltid mad. Hvis baren ikke byder på den type øl, du leder efter, så send en mail til Pub 1803, og fortæl, hvilken øl du gerne vil se på menuen fremover. Hvis du vil konkurrere og vil kombinere mad og drikke med en aktivitet, så er det onsdage, du skal komme forbi og udfordre dine venner i en livlig musikquiz. Velkommen til Pub 1803!

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

  Bar

  • Mandag - Søndag

   16:00 - Sent

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Norra Drottninggatan 26, 451 31 Uddevalla
 • contactPhoneTelefon
  46 522 141 40
 • emailContactE-mail
  info@carlia.com
 • calendarReservation
  Book nu