MedlemskabMine bookingerKundeservice
Hamburger and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Innovativ bistro inden for Visbys ringmur

Book nu

Et fokus på franske bistroklassikere med et strejf af Gotland og kulturelle happenings gør The Social Wisby til det oplagte mødested for en mindeværdig aften.

Moderne bistroklassiker

På The Social Bar & Bistro bliver du mødt af en menu med noget for enhver smag, uanset om du har lyst til en saftig burger, en velsmagende pastaret eller en grøn, sprød salat. Retterne på menuen ledsages af nøje udvalgte vine og et bredt ølsortiment til de tørstige. Selvfølgelig finder du også en række alkoholfrie drikkevarer. Slå dig ned i et socialt og afslappet miljø, der vækker alle dine sanser. Ganske enkelt som din anden dagligstue.

Skab nye minder

The Social Wisby er et sted for hygge og samvær. Restauranten indbyder til en livlig atmosfære med koncerter og kunstudstillinger, samt hjertelige diskussioner med gamle og nye venner. Nyd klassiske bistroretter med fokus på gotlandske ingredienser, og lad dig overraske af et uventet twist. Uanset om du er på udkig efter en let bid eller et større festmåltid, er der helt sikkert noget, der falder i din smag.

Madoplevelser midt i Visby

Restauranten ligger ved siden af hotellet Clarion Hotel® Wisby og inden for Visbys ringmur. Du kan nemt tage dig hertil efter en heldagsudflugt rundt i byen, eller slå et smut forbi, hvis du vil komme i den rette stemning til aftenens festligheder med vennerne. Uanset anledningen er The Social Wisby det perfekte mødested i hjertet af Visby. Glem hverdagens bekymringer, og nyd god mad og en fantastisk atmosfære. Velkommen til The Social Wisby.

The Social Bar & Bistro

Orange drink at restaurant The Social Bar & Bistro in Visby.Shrimp sallad at restaurant The Social Bar & Bistro.Table setting at restaurant The Social Bar & Bistro in Visby.Facade of Clarion Hotel Wisby on a sunny day, Gotland, Sweden.

The Social Wisby

Visby

Menu

Åbningstider

Middag

Mandag - Torsdag: 17:00 - 21:00

Fredag - Lørdag: 17:00 - 22:00

Adresse

Strandgatan 6, 62124 Visby