MedlemskabMine bookingerKundeservice
Jacuzzi on the rooftop at Clarion Collection Hotel® Slottsparken, with a city view.

Få ny energi på Clarion Collection® Hotel Slottsparken

Forkæl krop og sjæl i relaxsafdelingen på Clarion Collection® Hotel Slottsparken. Sauna, jacuzzi, fitnesscenter eller koldt bad - vælg den afslapning, der fylder dig med ny energi. Tag en ven med, eller kom alene, og forkæl dig selv med lidt luksus.

Jacuzziafslapning med udsigt over byen

Slap godt af på Clarion Collection® Hotel Slottsparken i det centrale Linköping, lige ved siden af domkirken. I hotellets relaxområde kan du nyde en tagterrasse med udsigt over den indre bys puls, mens du slapper af og lytter til den boblende lyd af en varm jacuzzi. Sved dagens bekymringer ud i saunaen, og saml energi til de kommende dage. Velkommen til Clarion Collection® Hotel Slottsparken.

Fitness og koldtvandsbad

Er du typen, der slapper af, når der sker lidt mere? Så kan du lægge din badekåbe til side og lade pulsen stige nedenunder i fitnesscentret, der er udstyret med frivægte og konditionsudstyr. Der er ingen formel for, hvordan man bedst kan slappe af og få ny energi. Hvis jacuzzien eller fitnesscentret ikke er nok, er et koldtvandsbad måske lige dét, der skal til? Sørg for at varme ordentligt op i saunaen, inden du vågner op i hotellets kolde pool!

View from the pool at Clarion Collection® Hotel Slottsparken in Linköping.

Clarion Collection® Hotel Slottsparken

Linköping

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Storgatan 76, 582 28 Linköping
  • contactPhoneTelefon
    +46 13 13 02 00
  • emailContactE-mail
    cc.slottsparken@strawberry.se