Medlemskab
Indoor pool at Clarion Hotel® Sense spa in Luleå.

Velkommen ind i varmen på Clarion Hotel® Sense Spa

Når du træder ind i spaen på Clarion Hotel® Sense, bliver du mødt af et afslappende og harmonisk miljø. Den varme kilde byder på panoramaudsigt over byens tage og den nordlige havn. Her har du mulighed for at afprøve sæsonens sauna- og brusemuligheder, som giver ro for både krop og sjæl.

Spa med lokalt producerede produkter

Hos Sense Spa er der fokus på ro og velvære, og det harmoniske miljø får alle til at koble af fra hverdagen. Foruden den varme kilde og fitnesscentret har man opbygget en indbydende saunaverden med saunaer og brusere, som byder på forskelligt lys, dufte, temperaturer og luftfugtighed – ligesom årstiderne. Spaentréen inkluderer også et sæt med økologiske produkter fra C/O GERD, som har sin produktion i Jokkmokk, og som du kan bruge under vasken, inden du træder ind i spaområdet.

En fantastisk løft til hotelopholdet

Sense Spa tilbyder spa-dagspakker til eksterne gæster, men for dig, som er gæst på hotellet, får du tilbudt en endnu mere gunstig pris. Hvis du vil gøre dit besøg i Luleå til en ekstra dejlig oplevelse, er det derfor en rigtig god idé at booke et værelse på Clarion Hotel® Sense. Det vil ikke kun få dig til at slappe af, men også gøre dig klar, når du tager ud for at udforske alle byens attraktioner og seværdigheder! Vi har en aldersgrænse på 12 år i vores spa, men i forbindelse med visse ferier har vi særlige tidspunkter, hvor børn fra 6 år er velkomne. Kontakt os venligst for mere information.

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

 • Mandag - Tirsdag

 • Onsdag - Fredag

  13:00 - 20:00

 • Lørdag

  10:00 - 20:00

 • Søndag

  10:00 - 14:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Skeppsbrogatan 34, 972 32 Luleå
 • contactPhoneTelefon
  +46 920 45 04 50
 • emailContactE-mail
  spa.cl.sense@strawberry.se
 • Book spa

  Husk at booke din tid i spaen! Kontakt hotellet direkte, så hjælper vi dig med at booke lidt afslappende egentid.