Medlemskab
Yoga by the pool at Clarion Hotel® Grand in Östersund.

Slap af på Clarion Hotel® Grand Östersund

Clarion Hotel® Grand Östersund ligger i det centrale Östersund. Det er et naturligt mødested for hotellets gæster, konferencedeltagere og alle, der ønsker en dukkert i poolen, en stund i saunaen eller en træning i fitnesscenteret. En perfekt måde at starte eller afslutte dagen på!

Oplev en central beliggenhed i Östersund

Fra hotellet er der en bekvem gåafstand til det meste af, hvad Östersund har at byde på. Når du er færdig med at udforske byen, kan du tage tilbage til hotellet og nyde en afslappende stund i relaxområdet. Her træder du ind i en lille oase med en behagelig lufttemperatur på ca. 26-27 grader og en indbydende pool og sauna. Alle hotellets gæster har fri adgang til relaxområdet, så hvis du vil løfte hoteloplevelsen, er Clarion Hotel® Grand Östersund et godt valg.

Træning på værelset eller udendørs

Hvis du både kan lide at slappe af og lade batterierne op, kan du også kombinere dit besøg i relaxområdet med en dejlig træning i fitnesscenteret. Ved siden af poolen finder du et løbebånd og en crosstrainer, ligesom du også kan låne et fitnesskort til det nærliggende fitnesscenter STC. Eller hvorfor ikke bruge lidt energi udendørs? Östersund byder på en smuk natur med masser af løberuter, cykelstier og smukke vandrestier.

Indoor pool at Clarion Hotel® Grand in Östersund.The sauna at Clarion Hotel® Grand in Östersund.

Pool

Östersund

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

 • Mandag - Søndag

  09:00 - 22:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Prästgatan 16, 831 31 Östersund
 • contactPhoneTelefon
  +46 63 55 60 00
 • emailContactE-mail
  cl.ostersund@strawberry.se