MedlemskabMine bookingerKundeservice
Relax in the pool with sea view in Strömstad.

Strömstad – en vidunderlig spadestination

Saltön, Kosterhavet Nationalpark, Daftöland og Blomsholm – Strömstad byder på mange spændende steder, og det er ikke svært at forstå, hvorfor det er så populær en by på vestkysten. Men hvad gør du efter en dag som turist? Du besøger selvfølgelig en spa!

Glem alt om den kolde dukkert

Et par timer i spaen vil være et dejligt afbræk for trætte fødder og et sind mættet af indtryk. Det gør dig klar til en ny dag og er derfor et fremragende tilbud til dig, som besøger denne perle på vestkysten. Skift restaurantbesøgene og de salte dukkerter i havet ud med saunaer, pool-hangouts og behandlinger. Bor du i Strömstad, og ønsker du at forkæle dig selv med lidt fred og ro, eller vil du tilbringe kvalitetstid med venner og familie, bliver en spadag hverdagsluksus!

Bo på et spahotel ved havet

Hvis du vil udvide din spaoplevelse, er det en god idé at booke dig ind på Strömstad Spa & Resort lige uden for Strömstad centrum. På dette designhotel finder du Decléor Aroma Spa, som tilbyder noget for enhver smag. I det 2000 m2 store spaområde finder du både en saltvandspool og udendørs jacuzzi samt en sauna og snetønde samt et bredt udvalg af aromaterapi-behandlinger!

Strömstad

Spa og relax

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage