Vores verden blev pludselig så meget større. Vi havde tre hoteller i Helsinki, og nu byder vi intet mindre end 10 nye hoteller velkommen til familien. Besøg Finland, og oplev det ene historiske og fantastiske hotel efter det andet. Med stor ydmyghed og glæde tjekker vi permanent ind i Finland.

Hotel Kämp
Hotel Kämp

I 1887 blev Finlands mest kendte og prestigefulde hotel – Hotel Kämp – grundlagt, og det blev begyndelsen på historien om den finske hotelgruppe Kämp Collection Hotels – en samling hoteller med stærke, selvstændige brands. I 2019 er Strawberry stolt og ydmyg ny ejer af hotelgruppen.

Hotelgruppen er allerede kendt for sine ikoniske hoteller, og vi glæder os til at fortsætte med at bevare traditionerne som disse karakteristiske brands repræsenterer. Længere nede i artiklen møder du vores nye og flotte hoteller.

Vi har tidligere haft tre perler i Helsinki: det 16 etager høje tårn Clarion Hotel® Helsinki, lufthavnshotellet Clarion Hotel® Aviapolis og boutiquehotellet Hotel F6.

helsinki-destination-photo-Lauri-Rotko-helsinki-marketingFoto: Lauri Rotko/Helsinki Marketing

Fine Finland

Vi mener selvfølgelig at et ophold på et af vores hoteller i Helsinki er rejsen værd i sig selv, men uanset hvad er destinationen Finland er et yderst populært valg. Landet er faktisk blevet kåret til “The number one country to travel to” i 2019 af Business Insider!

Vi har tidligere skrevet om ting at finde på i Helsinki, og den artikel kan du finde her bagefter.

Følg med og mød hotellerne

Hotel Kämp

Dette 130 år gamle hotel var det første officielle femstjernede hotel i Helsinki. Hotel Kämp hylder sin arv og holder traditionerne i hævd ved at tilbyde en klassisk hoteloplevelse som blandt andet inkluderer en dørmand iført hat samt en “bellboy", der bærer din bagage op til værelset for dig. Det traditionelle blandes med moderne luksus og høj funktionalitet – sådan mener Hotel Kämp at den bedste hoteloplevelse skabes.

Hotel Kämp har et spa hvor du kan få massager og behandlinger, og der er desuden også en privat saunaafdeling. På hotellet finder du også et topmoderne træningsrum, bar og brasserie.

facade-hotel-kamp-cropped

Hotel St. George

Dette er en helt ny type luksushotel som nytænker idéen om luksus. Her skal sindet, hjertet og kroppen bevæges og få omsorg.

Hotel St. George ligger i en pragtfuld, historisk bygning, og det er nærmest et kunstgalleri i sig selv med omkring 400 kunstværker rundt omkring på hotellet. I forbindelse med dit besøg kan du tage yogatimer, gå i spa og få behandlinger og massage. Hotellet har også restaurant, bar og et kombineret bageri og bar.

facade-st-georgeHotel St. George

Hotel Haven

Hotel Haven var Finlands første medlem af “Small Luxury Hotels of the World”, og det er et elegant og hyggeligt boutiquehotel. Her bor du lige ved havnen og Helsinkis kendte marked – market square.

Hotellet har restaurant, bar og døgnåbne træningsfaciliteter. Morgenmaden spiser du i Helsinkis næstældste stenbygning.

facade-hotel-havenHotel Haven

Hotel Lilla Roberts

I dette stilfulde boutiquehotel kombineres moderne og trendy bekvemmeligheder med 1930’ernes art deco-interiør og andre historiske detaljer. Hotel Lilla Roberts ligger på en stille og rolig gade, men man har samtidig Helsinkis puls og designdistrikt lige i nærheden.

Har du brug for et sted at spise, et sted at få en drink eller et sted at løfte vægte? Så behøver du ikke engang at forlade hotellet.

lobby-lilla-robertsHotel Lilla Roberts

Klaus K Hotel

Klaus K Hotel kan bryste sig af at være Finlands første designhotel. Oplev landet gennem interiøret – i detaljerne finder du stykker af finsk folklore og mytologi.

Hotellet har restaurant, bar og lounge samt døgnåbne træningsfaciliteter. Her bor du midt i Helsinkis centrum, lige ved nye shoppingmuligheder, spændende museer og turistattraktioner du bør opleve i hvert fald én gang.

facade-klaus-kKlaus K Hotel

Hotel Fabian

Det indbydende boutiquehotel Hotel Fabian er bygget omkring en frodig indergård som byder på masser af naturligt lys. Sæt tempoet ned i hotellets oase efter en dag med sightseeing. Kun en kort gåtur fra byens travle marked, gademusikken i den smukke Esplanadi-park og det finske arkitekturmuseum.

facade-sign-hotel-fabianHotel Fabian

GLO Hotel Kluuvi

Dette livsstilshotel er et fremragende udgangspunkt hvis du skal udforske byen. Det ligger lige i nærheden af hovedbanegården, metro, sporvogne og dit næste eventyr. Du er også lige ved Helsinkis bedste shoppingcenter og pulserende udeliv.

GLO Hotel Kluuvi har elegante, ultramoderne mødelokaler og en restaurant som serverer kreative street food-retter.

reception-glo-hotel-kluuviGLO Hotel Kluuvi

GLO Hotel Art

Velkommen til designdistriktet. Her bor du i det der bedst kan beskrives som et slot – med majestætiske tårne, balkoner og buede vinduer. Bliv tryllebundet af GLO Hotel Arts kunstneriske dekorationer og eventyrlige atmosfære.

Læn dig tilbage i lounge-baren, og sug stemningen til dig: et hundrede år gammelt Art Noveau-slot.

lobby-glo-hotel-artGLO Hotel Art

GLO Hotel Sello

GLO Hotel Sello ligger i Espoo, i nærheden af vigtige business-områder. Her er du kun en hurtig togtur fra Helsinkis centrum. Ved siden af hotellet ligger et indkøbscenter hvor du finder butikker, biografer og musikoplevelser.

Hotellet har tænkt lidt ekstra på de yngre rejsende, og derfor tilbydes der flere underholdende ting for børn. For eksempelvis har værelserne et udvalg af legetøj! I hotellets restaurant kan du bestille mad fra grillen.

reception-glo-hotel-selloGLO Hotel Sello

GLO Hotel Airport

Lufthavnshotellet ligger i terminal 2, kun nogle få skridt fra lufthavnens gader. Du kan faktisk tage elevatoren direkte til indtjekningsmaskinerne! GLO Hotel Airport tilbyder også hotelværelser om dagen hvis du trænger til en omgang træning, et bad eller en lille lur i forbindelse med en længere mellemlanding.

details-glo-hotel-airportGLO Hotel Airport


Vi håber at vi har formidlet vores glæde og beundring over, at disse hoteller er blevet en del af vores familie, og vi glæder os til at møde dig i vores nye omgivelser. Det føles helt rigtigt at være en stor del af herlige Finland.