Vil du have tips til, hvor du skal gå hen for at mødes over en drink eller to, uden at du skal gå gennem hele Andra Långgatan? Her er listen over vores egne kvalitetstestede hotelbarer i Gøteborg.

Bartender squeezing lemon
Vellavede drinks, et par skønne venner og et herligt miljø, der sætter stemningen for aftenen. Kan man ønske sig mere?

Gøteborgs bedste tilbud

Tips til aktiviteter, restauranter, tilbud og andet, du ikke vil gå glip af!

Midt i det centrale Gøteborg mangler der ikke vandhuller. Andra Långgatan og kvartererne inden for voldgraven er kendt for sine barer, natklubber og restauranter. Perfekt til en aften med pubcrawl. Men Göteborg har flere guldkorn til dig, som har lyst til at opleve byen over en drink. Interesseret i tips? Her er listen over vores egne kvalitetstestede hotelbarer.


1. TaKeT, Comfort Hotel® Göteborg - prisbelønnet rooftop-bar


Skeppsbroplatsen 1


Lige ved kajen ligger Skeppsbrohuset, som har fået en makeover og huser Comfort Hotel® Göteborg, et af byens sejeste hoteller. OGBG Restaurang & Bar serverer mad med et østindisk præg og drikkevarer, som enten passer til maden eller til samtalen med dit selskab. Om sommeren er det strengt forbudt at misse TaKeT - en rooftop-bar med udsigt over Göteborgs havneindløb. The Rooftop Guide har kåret TaKeT til verdens bedste rooftop-bar takket være de forskellige events, som afløser hinanden i løbet af sommeren, og som gør hvert besøg til en ny oplevelse.


TaKeT Comfort Hotel City Göteborg_16_9Den internationalt kendte rooftop-bar, TaKeT, er ultrapopulær - måske særligt takket være alle de events, der gør hvert besøg til en ny oplevelse.


2. Postbaren, Clarion Hotel® Post - det naturlige mødested for festglade


Drottningtorget 10


Ved siden af Göteborgs Centralstation ligger det traditionsrige posthus, som har været hotel i over 10 år. Clarion Hotel® Post er gennem årene blevet det naturlige sted at begive sig hen for en aften med lækre drinks, god mad og FED stemning. Udover hotellets populære restauranter, VRÅ og Norda, finder man også Postbaren, som serverer spændende drinks og deres egen øl. I løbet af sommermånederne åbner Terrassen med udendørs servering på en solbeskinnet plads.


Postbaren Clarion Hotel Post_1_1Udover deres egen øl byder Postbaren på en både stilsikker og indbydende indretning, som er skabt til en aften i gode venners lag.


3. Avalon Hotel - kvalitetsdrinks i designmiljø


Kungstorget 9


Vores feng shui-certificerede designhotel, Avalon Hotel, ligger på den bedste adresse i Göteborg, og hotellets bar giver konkurrenterne i området kamp til stregen. Her samles både lokale og turister. White Guide mener, at drinks skal holde en høj kvalitet, og det kan vi kun være enige i.


Facade night Avalon Hotel_16_18Du kan ikke misse Avalon Hotels dramatiske facade, når du passerer Kungstorget, uanset tid på døgnet.


4. Quality Hotel™ Panorama - hæng ud med selskabsspil og shuffleboard


Eklandagatan 51-53


Et stenkast fra Liseberg, Svenska mässan og Universeum ligger Quality Hotel™ Panorama. I Lobbybaren serveres der kaffe, drinks og snacks, men det bedste er, at du kan spille shuffleboard eller selskabsspil, mens du hænger ud med dine venner hele aftenen. I Melodi Grand Prix-sæsonen kan du desuden leje et karaokerum og imponere (eller skræmme) vennerne med din skønsang!


Shuffleboard Quality Hotel Panorama, Gothenburg_16_9En drink og et parti shuffleboard eller selskabsspil med gode venner. Lyder det ikke som en drøm?


5. Odins TAK, Clarion Collection® Hotel Odin – afslappet tagbar


Odinsgatan 6


Tæt på centralstationen finder du endnu en rooftop-bar. Selv Odins TAK er blevet opdaget af The Rooftop Guide, men her staver indretning k-o-m-f-o-r-t-a-b-e-l. Loungemøbler, solsenge og et afslappet miljø bidrager til en helt igennem behagelig oplevelse, når solen varmer.


Roof terrace bartender Clarion Collection Hotel Odin_16_9Måske er dette ikke synet, der møder dig midt om vinteren, men hold ud, sommeren er her snart. Bare vent.


Andre aftener er det stueetagen på Clarion Collection® Hotel Odin, som du skal begive dig hen til. Den moderne funkisstil indrammer hotelbaren og dens loungeområde. Skønne lænestole og en åben pejs gør, at du gerne bliver hængende hele aftenen.


Clarion Collection Hotel Odin lobby sofa fireplace_16_9I sofaen ved den åbne pejs på Clarion Collection® Hotel Odin sidder man gerne hele aftenen i gode venners selskab.


6. Comfort Hotel® City - åbent døgnet rundt


Drottninggatan 63-65


Comfort Hotel® City har en Barception, som er åben døgnet rundt (selv om der ikke serveres alkohol 24/7). Det er et skønt og afslappet sted at hænge ud med vennerne, før I går i byen - eller som et sidste stop på vej hjem. Ellers bliver I hængende hele aftenen. Her kan I spise, drikke og hygge jer i et rart miljø.


Barception full of people Comfort Hotel City_16_9Vidste du, at Barception står for bar og reception? Her kan du både checke ind og koble af med en drink eller lidt at spise.


Comfort Hotel City Göteborg lounge area_16_9Takket være de skønne lænestole og det gode selskab er der faktisk ingen god grund til at forlade hotellet.
Tips til ophold i Gøteborg


Nu er du klar til en aften i byen. Men hvor skal du sove? Her finder du alle vores hoteller i Gøteborg.

Gøteborgs bedste tilbud

Tips til aktiviteter, restauranter, tilbud og andet, du ikke vil gå glip af!