MedlemskabMine bookingerKundeservice

Hva', har I hoteller med mad og eftermiddagskaffe inkluderet i prisen? Jep, hos alle vores Clarion Collection®-hoteller selvfølgelig!

Lyder nystegte vafler og gratis aftensmad som noget for dig? Så burde du checke ind på et af vores omkring 50 Clarion Collection®-hoteller i Norge og Sverige. Har du betalt for et ophold på et af disse hoteller, kan du forkæle dig selv med så maget eftermiddagskage og mad, du bare orker – fika og aftensmad (og hyggelig stemning) byder de altid på!

 • Når du bor på hotel, kan det en gang imellem føles trælst at skulle finde et sted at spise. Ofte har det været en lang dag. Du er træt, sulten, tørstig og orker ikke at skulle bruge for meget hjernekapacitet på at finde et sted at fylde maven.

 • Du kan selvfølgelig lede efter restauranter online, læse anmeldelser og bruge lang tid på at vælge et passende sted i junglen af restauranter – eller du kan vælge den korteste vej muligt: På hotellet.

 • Hos de fleste af vores over 200 hoteller i Norden, er der altid mad at købe, men på vores omkring 50 Clarion Collection®-hoteller byder vi på aftensmad! Og det smager rigtigt godt, hvis vi selv skal sige det.

Gratis fika - eller eftermiddagskaffe, hvis du vil

Så hvad er det egentlig, vi siger her? Jo, skal du ud og rejse i Norge eller Sverige, får du både gratis fika og gratis aftensmad hver eneste dag, året rundt, på alle hoteller, som smykker sig med et Clarion Collection®-skilt.

Fika, som oprindeligt er et svensk begreb, betyder søde små lækkerier som vafler, croissanter, pandekager, boller – som du altså kan spise så meget du vil af i hotellets "fika-åbningstid". Spis til du får det dårligt (eller måske stoppe lidt inden det...), og nyd en god kop kaffe eller te ved siden af.

Clarion Collection fika_16_9Fika med kager og kaffe skaber altid hyggelige samtaler og god stemning

Om du kalder det fika eller eftermiddagskaffe er op til dig. Vi kalder det fika, og det kan for eksempel nydes hos Clarion Collection® Hotel Havnekontoret midt på den verdenskendte Bryggen i Bergen, Clarion Collection® Hotel Odin i herlige Gøteborg eller Clarion Collection® Hotel Packhuset ved havnen i Kalmar. For at nævne nogle stykker…

Friends meeting for fika at Clarion Collection
 • Gratis aftensmad - ja tak!

  Hver dag står aftensmad klar til alle overnattende gæster. Aftensmaden indkluderer altid en hovedret, suppe, brød og salater - alt er hjemmelavet, varieret og passer til både store og små. Kald det gerne en buffet af hverdagsmad.

 • Og det bedste af det hele? Du har sikkert allerede gættet det, men vi siger det igen: Du kan spise så meget du vil! Læs, spis og hyg jer sammen - ja, spis til I ruller, I kan jo bare tage elevatoren op til sengen og slå mave efter.

 • Selv hvis du ikke overnatter hos os, er du mere end velkommen til at komme og nyde aftensmaden. Tag kontakt til dit lokale Clarion Collection® Hotel for bordbestilling og priser.

 • Vil du have forslag på hoteller? Hvad med Clarion Collection® Hotel Mektagonen (et stenkast fra Liseberg!) eller Clarion Collection® Hotel Skagen Brygge på Stavangers smukke brygge? Bare "at the top of our head"...

Clarion Collection® er mere end "fika" og aftensmad

Fika og aftensmad inkluderet i hotelophold er vel fint (eller meget godt faktisk), men Clarion Collection® er så meget mere end bare det. Dette er et hotel med gode vibes!

Uanset om du kommer med familien, børn, kollegaer, venner, kæresten eller pensionistgruppen, er dette hotelkæden, som giver alle en hyggelig og lun stemning. Her skal man føle sig velkommen og godt taget hånd om.

Dette er stedet, hvor du skal kunne læne dig tilbage i sengen, stolen, sofaen, og slappe af og nyde hotelopholdet, uanset om det er hos Clarion Collection® Hotel Temperance i Malmø centrum eller hos Clarion Collection® Hotel Aurora med udendørs jacuzzi ved bryggekanten i Tromsø.

Clarion Collection evening meal

Clarion Collection® midt i Oslo og Stockholm centrum

Er du ude efter et supercentralt hotel midt i Oslo centrum, og som gerne er moderne og elegant med en afslappet atmosfære? Så er Clarion Collection® Hotel Folketeateret et godt tip. Her bor du midt i hjertet av begivenhederne – blandt andet finder du Norges største privatteater, fantastiske Folketeateret, under samme tag. Her kan du finde unikke og superpopulære forestillinger. Er du mere til opera, er der gangafstand til Operaen. Der er i grunden gangafstand til det meste!

Hyggelige Clarion Collection® Hotel Bastion er også et godt alternativ, hvis du vil bo i Oslo centrum, men ønsker en god nats søvn uden for meget støj. Hotellet, som er inspireret af engelske boutiquehoteller, har nemlig en stille og rolig beliggenhed, til trods for at det er tæt på mange af Oslos bedste attraktioner.

 • Stockholm, smukke Stockholm! Skal du besøge Stockholm, mødes du garanteret af varme smil, latter og duften af nybagt brød hos Clarion Collection® Hotel Tapto.

 • Hotellet ligger i et stille og hyggeligt område i bydelen Östermalm i Stockholm. Og du? Det er ikke uden grund at vi nævner nybagt brød...

 • ...På dette hotel, og alle andre Clarion Collection-hoteller i Sverige, får du nemlig serveret brød som flere gæster – hver eneste dag – spørger om de må få opskriften på.

 • Opskriften kan du faktisk få gratis af os ved at klikke på linket nederst i denne artikel, eller du kan tage til et af hotellerne for at få det serveret, så meget du vil! Det er jo inkluderet i prisen.

 • Det dejlige og afskærmede Clarion Collection® Hotel Wellington, som også ligger i fashionable Östermalm i Stockholm, er definitivt også et besøg værd.

 • Lige uden for Stockholms centrum, et stenkast fra Södermalm, finder du også Sicklas nye diamant, Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken, som er blevet et utroligt populært hotel. Her finder du blandt andet træningslokale og sauna med smuk udsigt.

Så for at konkludere: Clarion Collection® har ca. 50 rigtigt hyggelige hoteller med morgenmad, fika og aftensmad inkluderet, og som ligger både centralt og ikke centralt i hele Norge og Sverige. Kom og bo hos os, book nu!

Book et ophold på et af vores Clarion Collection® Hotel her.

Her finder du artiklen, som byder på opskriften til det berømte brød, vi nævnte herover.

Seneste indlæg