Medlemskab

Spa

Den store rejsetendens i år – selvpleje og wellnessferier

Har du lyst til at forkæle dig selv, svømme under stjernerne eller nyde en drink med vennerne? Her er tre unikke spaer i Stockholm.

 • "Det er en slående kontrast, når du træder ind i en lille boble fuld af afslapning midt i det travle storbyliv. Hele verden udenfor er fortravlet, mens du er indhyllet i ro," siger den svenske rejseekspert Annika Myhre.

 • "Og de livlige restauranter, caféer, aktiviteter og kulturoplevelser venter på dig udenfor, så snart du er klar det."

 • Spa + byferie = en perfekt kombination

  Annika bor lige uden for Stockholm og er rejseskribent og vært for rejsepodcasten Att resa-podden. Hun kender alle de bedste tips, både nationalt og internationalt, og er ekspert i, hvad der er de største tendenser lige nu.

 • Et stadigt vigtigere valg for rejsende er såkaldte wellnessferier. Eller ganske enkelt selvpleje.

 • Mens mange før i tiden hovedsageligt rejste for sjov, søger vi nu personlig forbedring – gennem sund og bæredygtig mad, adgang til fitnesscentre og selvpleje.

 • Og hvad er bedre end at have det hele på ét sted – på et spahotel i centrum af en utrolig fed by?

De enkleste spati

"For mange er hverdagen hektisk, og der er ikke tid eller penge til selvpleje. Der er stort fokus på familie, arbejde, uddannelse og andre aktiviteter, der ender med at optage alle døgnets timer," siger Annika.


"Når ferie og fritid nærmer sig, drømmer mange om at have tid til sig selv. Jeg tror også, at dette behov blev stærkere under pandemien."


Rejseeksperten påpeger, at spa og velvære ikke nødvendigvis behøver at være kompliceret:


"Du behøver ikke reservere det dyreste og mest luksuriøse spahotel for at få en fantastisk oplevelse for din krop og sjæl. Min datter og jeg har gjort det til en årlig tradition at tjekke ind på et af Stockholms hoteller og medbringe hårplejeprodukter og ansigtsmasker. Om aftenen slapper vi af i vores senge, snakker, spiser slik og ser film i vores morgenkåber. Om morgenen vågner vi op til en lækker morgenmad på hotellet. Og derefter er der en hel by lige uden for døren, der bare venter på os," siger Annika.

 • Verdens smukkeste hovedstad

  Annika indrømmer, at hun er meget forudindtaget, når det gælder sin hjemby. Stockholm er efter hendes mening verdens smukkeste hovedstad:

 • "Der er vand overalt, broer og smukke parker, kirketårnene er synlige fra Söders höjder, og den gamle bydel, Gamla Stan, er prikken over i'et."

 • "Jeg forelskede mig i byen som barn. Selvom jeg har boet omkring Stockholm i mere end 20 år, bliver jeg aldrig træt af udsigten over byen og alt det, den har at byde på."

 • "Stockholm er en by for alle."

Tre spaer, som du vil elske, ifølge Strawberry:

1. Selma City Spa


Næsten intet slår et aftenbesøg på Selma City Spas tagterrasse med skinnende lys og udsigt over hovedstaden. Ud over den udendørs pool kan du også bestille forskellige spabehandlinger, som f.eks. massage, ansigtsbehandlinger, flydeterapi og manicure.


Spaen er unik på flere måder – om morgenen kan du tage dit barn med til behandling eller i poolen. Efterhånden som dagen skrider frem, forvandles stedet til en poolclub, hvor du kan hænge ud med vennerne til frokost eller mødes med kollegerne for at få en drink efter arbejde. Eller måske vil du arrangere en romantisk date?


Her finder du en blanding af ro, fede musikarrangementer og en følelse af at være en del af noget magisk langt hjemmefra.


Selma City Spa er forbundet med Clarion Hotel® Sign.


2. Yasuragi


Lidt over 20 minutter fra det centrale Stockholm ligger der en oase af en spa: Yasuragi. På japansk betyder ordet indre ro og harmoni, og det er netop, hvad du får her. Hvis du vil slippe helt væk fra byens larm, er dette hotellet for dig.


Ved ankomst får du en yukata, som er en type badekåbe. Derefter tjekker du ind i et japansk inspireret rum, hvor din stress gradvist smelter væk. Så er du klar til at påbegynde din japanske rensning. Spaen har varme kilder, dampbad og tørsaunaer samt lounges, hvor du kan hvile dig.


Efter spaoplevelsen kan du slentre gennem haven, som strækker sig helt ned til vandet, og du kan også tilmelde dig en yogasession. Hotellet har flere restauranter, der er inspireret af det japanske køkken.


Tag afsted med din partner, alene eller sammen med vennerne.


3. Elements Spa


Denne spa ligger centralt i Södermalm. Det er her, du skal hen, hvis du både vil opleve bylivet og være veludhvilet. Du vil føle, at du er midt i naturen, selvom du kun er et stenkast fra shopping og barer.


Elements Spa er en moderne spa med en bred vifte af behandlinger for krop og ansigt. Det bedste er, at der både er indendørs og udendørs pools. Hvis du elsker yoga, er dette det ultimative rejsemål i en forlænget weekend. I Elements Spa kan du booke private yogasessioner, frokostyoga eller aftenyoga.


Tjek ind på Elements Spa via Clarion Hotel ® Stockholm.

Find hoteller centralt i Stockholm her.

Pool at rooftop of Clarion Hotel Sign, Selma City Spa.Girls in a tent at the rooftop of Clarion Hotel Sign, Selma City Spa.Girls cheers in the rooftop pool at Selma City Spa at Clarion Hotel Sign.

Seneste indlæg