Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Skifer Oppdal ,  Norge

Quality Hotel™ Skifer

Oppdal,  Norge

Quality Hotel Skifer ligger midt i Oppdal, to timer til Trondheim. Den smukke natur omgiver hotellet med 176 hotelværelser, konferencerum, restaurant og wellness. En ideel beliggenhed i forhold til job og ferie.

Quality Hotel™ Skifer 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,2
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Skifer

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Mange hævder, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid. Her på Quality Hotel Skifer er vi ganske stolte af vores morgenmadsbuffet, hvor vi kan tilbyde dig et stort udvalg af økologiske produkter. Vi serverer bl.a. varme retter, hjemmebagt brød, en stor variation af pålæg, frisk frugt, salater, kornblandinger og meget, meget mere.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: Kl. 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: Kl. 07.30 - 10.30

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Parkering

Når du er gæst hos os, får du fri adgang til vores udendørs parkeringspladser, der ligger i vores baggård. Hos os kan du lade elbilen op for 150 NOK. Begrænset antal pladser. Hurtiglader finder du 500 meter fra hotellet ved Oppdal Skysstasjon, samt i Oppdal centrum.

Hos os er der lige nu pågående arbejde i forbindelse med bygning af Skifer Signatur. Der kan være begrænset antal parkeringspladser i en periode. Alternativ parkeringsplads ved Byggmix Oppdal.

Wellness

Vores wellness-afdeling er udstyret med sauna, fodbad, brusere og garderober. Her er der udsigt over skibakkerne.

Entré til wellnessafdelingen koster 250 NOK for 2 timer. Dette inkluderer fri brug af dampbad og sauna, fællesområde, badekåbe og tøfler. Booking af dette sker via mail: q.skifer@strawberry.no.

Ved bestilling agf massage er adgang til wellnessafdelingen inkluderet.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 NOK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 NOK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

WiFi

Alle vores hotelværelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster.

Øvrige tjenester

 • Gratis Wi-Fi
 • Grab'n'Go
 • Joggingrunde
 • Elevator
 • Gratis parkering
 • Udendørs parkering
 • Sauna
 • Fladskærms-TV
 • Konferencecenter
 • Kopimaskine
 • Softice-maskine
 • Kaffemaskine i udvalgte værelser
 • Restaurant

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.