Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Kristianstad

Velkommen til den skånske muld og Kristianstad. Her i Elisabeth Tarras-Wahlbergs fødeby finder du der et rigt kulturliv, herlig natur samt overnatningsmuligheder af en høj klasse.

Tæt på både forlystelser og seværdigheder

Kristianstads bykerne strækker sig fra togstationen og Helge å i vest til voldgravene, som omkranser selve centrum. På Västra Storgatan 15, i fine grønne omgivelser, ligger Quality Hotel Grand Kristianstad. Med sin beliggenhed i byens centrum er du tæt på det meste. Byens mest værdifulde klenodie fra 1628, Trefaldighetskyrkan, ligger lige overfor og giver dig en skøn udsigt. Med sin placering har du shopping, restauranter og grønne områder i umiddelbar nærhed. Derudover har du kun 150 meter til hovedbanegården og omtrent 20 minutter til Kristianstad Österlen Airport.

Træning inden- og udendørs

Quality Hotel Grand Kristianstad tilbyder et moderne fitnessrum med blandt andet motionscykler, løbebånd, vægte, vægtstænger, pilatesbolde, TRX-bånd og kettlebells. Vil du tage en joggingtur eller gåtur udendørs, findes der kort over motionsruter i receptionen.

Grønne områder, kultur og afslapning

Kristianstads bykerne består af to torve, Stora Torg i nord og Lilla Torg i syd. Skånes länsmuseum har hjemme dels i Kristian IV’s gamle tøjhus fra 1600-tallet og dels i det gamle posthus ved Stora Torg. Ved Stora Torg ligger også kommunens flotte rådhus fra 1891. Lige uden for Kristianstad findes biosfærereservatet Vattenriket med Sveriges laveste punkt – 2,41 meter under havets overflade. Mulighederne for et spændende og afslappende ophold i Kristianstad er mange. Kristianstad har en unik kulturhistorie, og når du besøger byen, kan du blandt andet besøge Konsthallen, Järnvägsmuseet og Filmmuseet. Søger du spændende sportsbegivenheder, koncerter eller messer? Kristianstad Arena er en moderne multiarena midt i byen, som er vært for mange underholdende events.

Konference, møder og lokaler i Kristianstad

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Kristianstad? Du finder vores udvalg her.

Nærliggende destinationer

Malmø
Helsingborg

Læs mindre
1 hotel i Kristianstad

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.