Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central Stockholm ,  Sverige

Se alle hoteller i Stockholm, Sverige

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Stockholm,  Sverige

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central har Stockholms mest centrale beliggenhed, lige rundt om hjørnet ligger byens hovedbanegård. Herfra har du gåafstand til Stockholms fantastiske udvalg af restauranter, museer og natklubber.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,6
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Her kommer der lidt nyttige oplysninger til dig, der kunne være interesseret i at bo på Comfort Xpress Hotel Stockholm Central.

Parkering

Ankommer du i bil, anbefaler vi, at du parkerer i parkeringskælderen, som ligger i den samme bygning som Comfort Hotel Xpress Stockholm Central. Parkering gælder ved ledig kapacitet, og kan ikke reserveres på forhånd. Prisen er 500 SEK og betales i parkeringskælderen.

Kontantfrit hotel

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Rengøring og nye håndklæder

Vi tænker på din tegnebog og på miljøet. Under dit ophold gøres værelset rent hver fjerde dag, hvor vi også bytter håndklæderne. Vil du have en ekstra rengøring, kan vi løse det mod en afgift på 100 SEK pr. gang, og har I brug for nye håndklæder, så løser personalet også det for 30 SEK pr. sæt.

Bagageopbevaring

Vi har mulighed for at opbevare din bagage før check-in og efter check-out.

Frit tilgængeligt WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Du får adgangskoden i receptionen, men kan også logge på med dit Strawberry-nummer.

Barception

Her finder du både mad og drikke, slik og snacks. Desuden er lobbybaren åben døgnet rundt (alkohol serveres mellem kl. 11.00-00.00). Køb og spis din morgenmad, når du vil.

Sen check-out om søndagen

Blev byturen i lørdags lidt længere end beregnet? Intet problem, hver søndag har du dit hotelværelse helt frem til kl. 18.00, så glem alt om stress og jag. Det er søndag, og det skal du nyde i fulde drag. Du kan læse mere om servicen her.

Opgradering

Vil du gerne bo lidt mere luksuriøst? Opgradér til en anden værelsestype mod et vederlag på 200 NOK. Tal med os nede i receptionen, så vi sammen kan se på de forskellige muligheder.

Kontakt os

Velkommen til at kontakte os på tlf. +46 8 566 222 00 eller via xpress.stockholmcentral@strawberry.se

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00
Lazy Sunday – Check-out om søndagen: Kl. 18.00

 

Lobbyshop

Mandag - Søndag: 24/7

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.