Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Växjö Sverige

2 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference og mødelokale i Växjö

Skal du have møde, konference eller event i Växjö har vi flere alternativer. På vores centralt beliggende konferencehoteller kan vi klare det meste, om du så har brug for det perfekte lokale, noget godt at spise og drikke eller en seng for natten.

Vores konferencehotel Clarion Collection® Hotel Cardinal og Quality Hotel™ Royal Corner passer perfekt, hvis du leder efter møde- og konferencelokaler i Växjö. Begge hoteller ligger midt blandt Växjös gågader tæt på shopping, restaurantliv, Växjö domkirke og seværdigheder.

På Clarion Collection Hotel Cardinal på Bäckgatan sidder I i elegante og charmerende lokaler, som nemt kan tilpasses af jeres behov og ønsker. Her er også Tornrummet, et mindre mødelokale som passer perfekt til bestyrelsesmøder, interviews eller mindre grupper.

På Quality Hotel Royal Corner på Liedbergsgatan er der god plads til større selskaber. Dagkonference, kickoff, event, banketmiddag eller udstillinger – her kan I få hjælp med det meste. På hotellet er der også en spa- og relaxafdeling, så sørg for at tage en dukkert i poolen efter mødet.

Med vores lokalers centrale beliggenhed er du midt i Växjö, og det går hurtigt at komme hertil, hvad end du kommer med tog eller fly. Växjö station ligger blot ca. 500 meter væk og til Småland Airport tager det omkring 15 minutter med bil.

Hvis I skal ud på teamaktiviteter er Glasriket et populært udflugtsmål. Her er der blevet skabt unikke og smukke glasobjekter siden 1800-tallet, og her kan I få lov til at prøve at mundblæse jeres eget glas. Hvis I vil opleve lidt mere eventyr, og højder ikke er et problem, er Little Rock zipline, Europas længste zipline, bare 40 minutter udenfor byen. Kast dig ud og oplev de smålandske skove fra oven!

Læs mindre
2 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.