Medlemskab
Meat, potatoes and vegetables on a plate

The Social Bar & Bistro – klassiske retter med et twist

Nyd udsigten over havet fra The Social Bar & Bistro, der ligger på havnepromenaden i det nye område af Kaarbøkvarteret i Harstad. Sammen med udsigten kan du nyde klassiske bistroretter med et moderne twist i skønne, afslappende omgivelser.

Småretter og komplette middage

The Social Bar & Bistro er omgivet af havet helt nede ved kajen i Harstad. Du kan komme her, uanset om du leder efter en lille mundfuld mad, eller hvis du ønsker et komplet måltid. Klassiske bistroretter har fundet vej til det indholdsrige menukort, og køkkenet overrasker fra tid til anden ved at tilføje et uventet twist til retterne. Her kan du tage din vennegruppe, din kæreste eller din familie med og læne dig tilbage i afslappende og uformelle omgivelser.

Klassiske favoritter og stort vinkort

The Social Bar & Bistro er et socialt mødested for alle typer mennesker, alle typer samtaler og alle typer smagsløg. Lad munden fyldes med klassiske favoritter inden for pasta-, burger- og salatgenren, og nyd maden sammen med et glas vin fra det omfattende og verdensomspændende vinkort. Hvad med at kombinere et besøg i restauranten med en overnatning på det hotel, der huser restauranten, nemlig Quality Hotel™ Harstad?

Interior at The Social HarstadFacade from the seaside of QH HarstadArea around QH Harstad

The Social Bar & Bistro

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

 • Mandag - Lørdag

  17:00 - 22:00

 • Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Anna Elisabeths Gate 8, 9405 Harstad
 • contactPhoneTelefon
  +47 77 29 03 00
 • emailContactE-mail
  harstad@socialbarogbistro.no
 • calendarReservation
  Book nu