Medlemskab
Restaurant with view of Gothenburg city.

Brasserie Draken – restaurant med Göteborgs bedste udsigt

Nyd en spændende menu 33 etager over jorden med en magisk udsigt over Gøteborg by. Forbered dig på en madoplevelse, der vækker alle dine sanser. Velkommen op til Brasserie Draken!

Unik madoplevelse på 33. sal

I hjertet af Göteborg tilbyder Clarion Hotel® Draken en restaurantoplevelse ud over det sædvanlige. Du finder nemlig Brasserie Draken på hotellets 33. etage med en magisk udsigt og pulserende atmosfære. Nyd en ny, velsmagende menu fuld af klassiske retter med et moderne twist - mange færdiggøres desuden foran dig! Tag din familie og venner med til et helt unikt sted blandt Gøteborgs tage.

Filmhistorie møder fremtid

Mærker du en svingende følelse i dine hofter endnu? Hvis ikke, kan du godt regne med at det sker, når du er på plads. Gøteborgerne har nemlig flittigt besøgt stedet i mere 50 år for at danse! Den K-mærkede biograf Draken og forlystelsespaladset Vågen er bevaret i hjertet af hotellet. Stedet har været et centrum for kultur, dans og fornøjelse, som nu lever videre i en ny dramatisk udgave. Historien afspejles i restaurantens atmosfære – en nervepirrende følelse fra top til tå.

Fantastisk beliggenhed i Göteborg

Gennem Brasserie Drakens panoramavinduer vil Göteborg-kenderen kunne genkende den udsigt, der møder øjet på 33. sal. Med sin centrale beliggenhed på Järntorget byder restauranten på en udsigt, der strækker sig fra Vinga til Skansen Kronan, og giver frit udsyn til den indre by. Restauranten er et perfekt mødested, hvor nogle af byens mest populære gader og områder forenes. Velkommen til Brasserie Draken!

Dinner table with city view from restaurant Brasserie Draken in Gothenburg.Colorful dish at restaurant Brasserie Draken in Gothenburg.

Brasserie Draken

Gøteborg

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

  • calendarReservation
    Book nu